Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La victòria es resisteix

El CE Vendrell perd 4 a 1 a la pista del Voltregà tot i el bon joc desplegat pels del Baix Penedès 

Imatge del partit disputat entre el CP Voltregà i el CE Vendrell Imatge del partit disputat entre el CP Voltregà i el CE Vendrell CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Octubre 2018 12:29

El CE Vendrell va perdre 4 a 1 a la pista del Voltregà en el partit corresponent a la cinquena jornada de l'OK Lliga. Els vendrellencs només ha pogut sumar un punt en aquest tram inicial de temporada i segueixen penúltims a la classificació.

El marcador no reflecteix el bon joc desplegat pel Vendrell. El fet de no tenir encert en jugades de bola aturada, la bona actuació del porter Blai Roca i l'efectivitat del Voltregà de cara a porteria van ser els factors claus en el resultat final del partit. Amb aquest resultat, el Vendrell es manté a la part baixa de la classificació.

El proper dissabte 27 d'octubre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Caldes per disputar el partit corresponent a la sisena jornada de l'OK Lliga.

Fitxa tècnica:

CP Voltregà (4): Blai Roca (p), Xavier Crespo, Eric Vargas, Petxi Armengol i Aleix Moloas - cinc inicial – Pol Manrubia, Arnau Canal, Pol Galliga, Adrià Ballart i Andreu Dalmau (p).

CE Vendrell (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Joan Lluís Mudarra, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial – David Lecha, Gerard Miquel, Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

Gols

1-0 (22') Pol Manrubia; 2-0 (28') Xavier Crespo; 3-0 (38') Petxi Armengol; 4-0 (46') Pol Manrubia, i 4-1 (47') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Juan José Melero i Jonathan Sánchez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: