Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada i bicicletada per a descobrir l’anella verda de la Canonja

Per tal de conèixer el recorregut d’aquest circuit, l'Ajuntament organitza una caminada popular pel diumenge 21 d’octubre i una bicicletada pel següent diumenge dia 28

Senyalització del recorregut de l'Anella Verda de la Canonja Senyalització del recorregut de l'Anella Verda de la Canonja CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Octubre 2018 18:12

L’Anella Verda és un projecte sorgit del procés de Pressupostos Participatius del 2017 de la Canonja i ara ja és una realitat. Per tal de conèixer el recorregut d’aquest circuit, les regidories de Medi ambient i Participació Ciutadana han organitzat una caminada popular pel diumenge 21 d’octubre i una bicicletada pel següent diumenge dia 28.

Les jornades començaran a les 10 del matí al Mas de l’Abeurador i finalitzaran amb un vermut per als participants. Les inscripcions per a la caminada es podien fer fins el dijous 18 d’octubre al Castell de Masricart. 

Per la pedalada del dia 28, els majors de 8 anys podran recórrer el circuit de l'Anella Verda i, pels més petits, es crearan circuits i jocs al pàrquing del Mas de l’Abeurador. Les inscripcions estan obertes fins el 25 d’octubre, al mateix Castell de Masricart. Per dur a terme aquest acte hi col·laboren les entitats Club Ciclista La Canonja i BTT La Canonja.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: