Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls viurà la 38a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula

El CEM El Fornàs serà el punt de sortida i arribada de la cursa d'aquest diumenge, que tindrà un recorregut aproximat de 3,8 km

La Cursa Popular de Santa Úrsula és un dels grans esdeveniments esportius que organitza el Patronat Municipal d’Esports La Cursa Popular de Santa Úrsula és un dels grans esdeveniments esportius que organitza el Patronat Municipal d’Esports PME
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Octubre 2018 14:45

La ciutat de Valls celebrarà aquest diumenge dia 21 d’octubre la 38e edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula, un dels grans esdeveniments esportius que organitza el Patronat Municipal d’Esports. La cursa és tota una festa ciutadana i esportiva que reuneix atletes de competició però que també ha sabut potenciar la participació de petits i grans. L’organització espera superar els 1.000 participants.

La cursa coincideix amb les celebracions de la Fira de Santa Úrsula i compta amb la participació dels alumnes de les escoles i instituts de la ciutat a més de la col·laboració directa de clubs esportius de Valls com, Fornàs Atlètic Club de Valls i l’Alt Camp, la Secció Ciclista del CB Valls i BTT Valls i Alt Camp, la Secció d'atletisme de l'AAEET.

                          Recorregut de la 38a Cursa Popular de Santa Úrsula: recorregut cursa santa úrsula

En la present edició, el CEM El Fornàs, serà el punt de sortida i arribada de la cursa amb un recorregut aproximat de 3,8 quilòmetres. El tret de sortida serà a les 10 del matí i els participants recorreran els carrers del Barri del Fornàs, incloent-hi la pista d’atletisme i l’arribada serà davant del pavelló Xavi Tondo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: