Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cursa de BTT Costa Daurada Bike Race arriba aquest cap de setmana a Mont-roig

La cursa canvia la ubicació de la sortida i l'arribada, aixi com de les activitats familiars que es traslladen al carrer Almeria de Miami Platja

La cursa de Mont-roig del Camp destaca per ser la primera prova esportiva de mountain bike de tres etapes, única a la Costa Daurada La cursa de Mont-roig del Camp destaca per ser la primera prova esportiva de mountain bike de tres etapes, única a la Costa Daurada ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Octubre 2018 08:37

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la cursa de BTT Costa Daurada Bike Race amb l’organització aquest disabte 20 d'octubre d’una jornada d’activitats per a tota la família. A causa de les pluges i l'estat en què es troba la riera del Llastres s'ha canviat la ubicació de la sortida i arribada de la Costa Daurada Bike Race, prevista. Totes les activitats familiars i la logística de la competició es traslladen al carrer Almeria, de Miami Platja.

Des de les 9 del matí, quan està previst que surtin els corredors, fins a les 13h, quan s’espera que comencin a arribar els primers classificats, hi haurà castells inflables per a la canalla, classe de zum-ba (10 h), taller de bike-trial amb circuit d’habilitats (11 h) i exhibició de bike trial a partir de les 12 h.

Aquesta serà la segona etapa d’una competició que té lloc els dies 19, 20 i 21 d’octubre i que destaca per ser la primera prova esportiva de mountain bike de 3 etapes, única a la Costa Daurada. La cursa està organitzada per les empreses locals Càmping Els Prats i Megabici i compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a més de diversos espònsors com Toyota, Decathlon, Pepsi o Specialized, així com amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.

La primera i tercera prova també passen pel terme municipal de Mont-roig del Camp. Ahir divendres va tenir lloc una contrarellotge que acabar a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i el diumenge es disputarà una etapa en línia amb 56 quilòmetres de distància.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: