Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra inicia les obres d’impermeabilització de la graderia del camp de futbol

L’any passat es va fer una petita actuació que no ha estat suficient per evitar les filtracions d’aigua als vestidors que es troben sota mateix

L'objectiu és reparar grades malmeses i evitar les filtracions d’aigua als vestidors que es troben a sota mateix L'objectiu és reparar grades malmeses i evitar les filtracions d’aigua als vestidors que es troben a sota mateix ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 18:49

La Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de Torredembarra ha informat que aquesta setmana s’han iniciat les obres d’impermeabilització de la graderia del camp de futbol municipal per reparar grades malmeses i evitar les filtracions d’aigua als vestidors que es troben sota mateix. L’any passat es va realitzar una petita actuació que no ha estat suficient i per aquest motiu ara es duran a terme unes accions més completes.

Les tasques principals previstes són les següents: reparació de la graderia de formigó, posterior neteja i impermeabilització de les grades i graons i acabat final de protecció amb resina d’altes prestacions. També es repintaran les baranes de les grades i se substituirà la xemeneia existent en estat de corrosió per una de nova d’acer inoxidable. A més, s’instal·larà una marquesina per limitar l’entrada d’aigua i el deteriorament de la zona d’accés als vestidors des de la pista de futbol. El cost dels treballs és de 26.000 €.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que solucionar els problemes de filtracions és essencial per poder tirar endavant el projecte de millora dels vestidors. En aquest sentit, ha comentat que es preveu que la inversió per als vestidors s’inclogui al pressupost municipal del 2019.

També ha exposat que les obres d’impermeabilització que es duen a terme ara tindran una durada d’unes tres setmanes, si no es produeixen inclemències meteorològiques. La Regidoria d’Esport ja ha informat les entitats implicades per intentar minimitzar les molèsties.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: