Nova derrota de la Pobla davant el Cerdanyola

El filial grana ensopega per la mínima al Municipal de la Pobla de Mafumet i surt de la zona de playoff (0-1)

Imatge del partit jugat avui al Municipal de la Pobla, entre el CF Pobla de Mafumet i el Cerdanyola FC Imatge del partit jugat avui al Municipal de la Pobla, entre el CF Pobla de Mafumet i el Cerdanyola FC CERDANYOLA FC
Diumenge, 14 Octubre 2018 20:45

Desena jornada de lliga, i derrota, per la mínima, 0 a 1, del CF Pobla de Mafumet, davant el Cerdanyola FC.

Els pobletans, han començat el partit, dominant sobre el terreny de joc, amb bones ocasions per Moha i Montero, que han obligat al porter rival, Del Rio, a controlar en tot moment els xuts que arribaven a la seva porteria. L'ocasió més clara, l'ha tingut Montero, en el minut 22, però la pilota ha acabat sortint, per ben poc, per sobre el travesser. Abans del descans, el Cerdanyola ha tingut dues ocasions, però gràcies al bon treball d'Arturo, no han pogut augmentar el marcador.

La segona part, però, ha començat amb el domini del Cerdanyola, que no ha deixat escapar cap oportunitat. Al minut 51, al travesser, i dos minuts més tard, arribava el gol d'Albert López, amb un xut imparable per Arturo.

Tot i que al CF Pobla de Mafumet li ha costat una mica reaccionar, han arribat noves oportunitats, de les botes de Moha i de Joel. Tot i així, el gol local no ha arribat, i el Cerdanyola FC s'ha emportat els tres punts cap a casa.

Alberto Gallego, entrenador de la Pobla, ha afirmat que “ha estat un resultat inesperat”, i que aquesta derrota no fa mal a l’equip.

El CF Pobla de Mafumet suma 14 punts, setè a la classificació del Grup V de la Tercera Divisió, i surt de la zona de playoff. Al proper partit, s'enfrontarà a la UE Sant Andreu.