Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria del Calafell sobre l'Alcobendas que el situa en places de Copa del Rei

El CP Calafell Tot l'Any aconsegueix els tres punts davant dels madrilenys en un partit amb moltes alternatives (6-4)

Imatge d'arxiu de la celebració d'un gol del CP Calafell Tot l'Any Imatge d'arxiu de la celebració d'un gol del CP Calafell Tot l'Any ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Octubre 2018 15:58

El Club Patí Calafell segueix la bona ratxa de resultats d'ençà que va tornar a l'OK Lliga. El Calafell ha aconseguit vèncer aquest migdia al CP Alcobendas per 6 a 4 en el partit disputat com a local al pavelló del Club d'Esports del Vendrell. 

El partit ha començat amb un gol en contra que avançava els madrilenys (0-1), però el Calafell ha pogut remuntar amb dos gols abans d'arribar al descans (2-1).

La segona part ha estat vibrant, amb gols, moltes faltes i alternatives per ambdós conjunts. El Calafell ampliava el seu avantatge marcant dos gols al principi del segon parcial (4-1), però l'Alcobendas no li perdia la cara al partit i es tornava a apropar en el marcador (4-3) amb dues dianes consecutives. Els del Baix Penedès seguien mostrant-se com un equip efectiu davant de porta (5-3), però l'Alcobendas també demostrava un bon poder ofenssiu (5-4). Finalment, Sergi Romeu arrodonia una victòria treballada per part dels locals (6-4).

Gràcies a aquesta victòria, el CP Calafell Tot l'Any s'ha plantat en la setena posició de l'OK Lliga, amb 7 punts, i en places que classifiquen per jugar la Copa del Rei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: