Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat espanyol abona els darrers 3,75 MEUR de la subvenció als Jocs Mediterranis

El Consell Superior d'Esports ha aportat a l'esdeveniment una suma de 13 MEUR

Imatge d'arxiu dels Jocs Mediterranis de Tarragona Imatge d'arxiu dels Jocs Mediterranis de Tarragona TARRAGONA 2018
Esports ACN
Dimarts, 09 Octubre 2018 13:34

El Consell Superior d'Esports ha fet efectiu aquest dimarts el darrer pagament, de 3,75 milions d'euros, de la subvenció per als Jocs Mediterranis de Tarragona, que es van celebrar entre el juny i el juliol. En total, l'Estat espanyol ha aportat 13 milions d'euros. El maig del 2016 es va firmar el conveni amb l'Ajuntament per finançar les obres de l'estadi del Nàstic per 2,5 milions d'euros. El setembre del 2017, es van abonar, amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat, 3,7 milions d'euros per a les despeses operatives de l'esdeveniment i 3 milions d'euros per a col·laborar amb la construcció de la piscina olímpica de l'Anella Mediterrània.

El 22 d'agost es va signar el conveni entre el Consell Superior d'Esports i el consistori per a finançar les despeses d'organització dels Jocs amb 3,75 milions d'euros, també a càrrec dels pressupostos generals del 2018, que s'han fet efectius ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: