Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils inaugura la remodelació dels camps municipals de futbol

Les actuacions han consistit en la renovació de la gespa artificial d’un camp i la construcció d’un nou camp de futbol 7 a l’antic camp de terra

Imatge de la inauguració de la remodelació dels camps municipals de futbol Imatge de la inauguració de la remodelació dels camps municipals de futbol CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Setembre 2018 16:39

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, van inaugurar dissabte passat la remodelació dels camps municipals de futbol. Les obres de millora, que es van portar a terme durant els mesos de maig i juny passats, han consistit en la substitució de la gespa artificial del camp 1 per una d’última generació i la construcció d’un nou camp annex de futbol 7. També s’han instal·lat nous equipaments esportius com porteries de futbol 7, il·luminació LED i xarxes de protecció de fons. A més, la gespa retirada s’ha reaprofitat per millorar el camp vell i cobrir el nou camp.

inauguració camp Cambrils

Les actuacions realitzades eren necessàries pels més de 400 esportistes de l’escola de futbol i el conjunt del municipi, així com per acollir esdeveniments com el Torneig de futbol 7 Vila de Cambrils, el Mundialito o el Costa Daurada Cup.

Durant la inauguració, l’alcaldessa de Cambrils va destacar l’aposta del govern municipal per potenciar els equipaments i esdeveniments esportius i donar suport a les entitats esportives del municipi. Per la seva banda, el regidor d’Esports va parlar del foment de la pràctica esportiva i una vida saludable i, al mateix temps, afavorir el turisme esportius que enguany ha portat a Cambrils més de 30.000 esportistes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: