Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Derrota de la Pobla al camp de l'Hospi

L'equip grana se situa sisè del Grup V de la Tercera Divisió, amb 11 punts

Imatge del partit disputat entre el CE Hospitalet i el CF Pobla de Mafumet, al Barcelonès Imatge del partit disputat entre el CE Hospitalet i el CF Pobla de Mafumet, al Barcelonès CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Setembre 2018 08:42

Setena jornada de lliga a la Tercera Divisió i nova derrota del CF Pobla de Mafumet. Aquesta vegada per 2 a 0 contra el CE Hospitalet.

El partit ha començat molt igualat per ambdós equips, però amb poques ocasions de gol, fins al minut 36, quan Salinas, del CE Hospitalet, ha augmentat el marcador.

El CF Pobla de Mafumet, però, a la segona part, ha sortit al terreny de joc creant un bon treball en equip i estant molt més a prop de l'àrea. Tot i així, al minut 66, Salinas de nou, ha aconseguit marcar el segon gol, donant, així, els tres punts al CE Hospitalet.

D'aquesta manera, el CF Pobla de Mafumet es situa sisè a la classificació del grup V de Tercera Divisió, amb un total d'11 punts.

El proper cap de setmana, el primer equip s'enfrontarà, al Municipal pobletà, al Santfeliuenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: