Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ibersol CBT comença la lliga amb victòria

Els tarragonins s'imposen per 62 a 80 a la pista del CB Cornellà

Imatge del partit disputat entre el Cornellà i el CBT Imatge del partit disputat entre el Cornellà i el CBT CBT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Setembre 2018 08:19

Primer partit i primera victòria per l’Ibersol CBT. Els homes de Berni Álvarez s’han imposat per 62 – 80 a la pista del CB Cornellà. Els blaus han tingut un inici plàcid però amb el pas dels minuts el Cornellà ha despertat i ha fet perillar la victòria als tarragonins. Pape ha estat el més destacat del seu equip i del partit, amb 26 punts de valoració, i ha estat ben secundat per Ferran, Zanca i Tugores.

El CBT ha començat el partit de la millor manera, amb tres triples consecutius, dos de Duch i un de Pape per forçar el primer temps mort local. Amb un parcial de 0-11, el Cornellà ha despertat, tot i que el CBT ha sabut mantenir una renda de deu punts gràcies a una bona defensa i a un encertat Duch en atac. El CBT ha continuat sentint-se còmode sobre el parquet del Parc Esportiu Llobregat, amb cistelles fàcils de Sorolla i Tugores, que han significat el 9 – 25 al marcador. Una defensa agressiva i efectiva ha permès que el CBT només cedís nou punts i tancar el primer quart 9 – 29 amb triple sobre la botzina inclòs de Dani Tugores.

Els blaus no han abaixat el llistó en els següents deu minuts, el que ha obligat al CB Cornellà a despertar i pujar de marxa. La seva defensa ha estat més efectiva que en el primer quart, aconseguint frenar la important diferència en el marcador. Els de Berni però seguien fent mal en el tir exterior, i a mitjans de quart s’arribava amb un marcador de 20 – 34. Els locals volien apropar-se i retallar diferències però el CBT seguia jugant amb molta determinació. David Fernández dirigia els seus i Ferran començava a imposar-se en la pintura. Sense temps per més, els jugadors marxaven al vestuari amb un resultat de 26 a 43 pel CBT.

El CB Cornellà ha sortit molt concentrat del descans i, en dos minuts i mig, s’ha anotat un parcial de 7 a 0, el que ha obligat a Berni a demanar temps mort per frenar la ratxa positiva del rival i reordenar el seu equip. Torres i Zanca han trencat el domini local d’aquest inici de quart, amb sis punts entre els dos, i donar una mica d’aire al seu equip. El CBT trobava de nou el camí i tornava a jugar amb intensitat a tots dos costats de la pista. El tram final de quart ha servit perquè el CB Cornellà reduís la diferència a 12 punts (48 – 60).

L’últim quart començava de forma perillosa pels interessos del CBT. La renda baixava per primera vegada de la barrera psicològica dels deu punts (55 – 64). Un 2+1 de Pape amb tres minuts jugats tornava a calmar les aigües però quedava molt per treballar. La incertesa s’apoderava dels dos conjuntsm i cap dels dos aconseguia anotar cistelles fàcils. David Fernández intentava imposar la calma, però un triple del Cornellà posava un perillós 62 – 68 al lluminós. Fernández i Tugores s’encarregaven de tornar a ampliar diferències (62 – 73) a falta de dos minuts per acabar. Un triple de Zanca decantava definitivament la victòria pels tarragonins, que tancarien el partit amb un resultat de 62 a 80.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: