Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Júlia Espín, triple campiona d’Espanya de patinatge en línia

La patrinadora del Club Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit tres ors en les proves de velocitat, puntuació i línia

La patinadora grana, Júlia Espín, s'ha emportat tres medalles d'or La patinadora grana, Júlia Espín, s'ha emportat tres medalles d'or CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 21 Setembre 2018 09:38

La patinadora grana, Júlia Espín, s’ha emportat els tres ors en les proves de velocitat (300 m), 3.000 puntuació i 1.500 línia. La jove roller del Club Gimnàstic continua sumant victòries i pujant a l’esglaó més alt del podi en les competicions d’àmbit estatal i fent grans curses en les proves internacionals on ha participat aquesta temporada, mostrant un altíssim nivell en les diferents disciplines de patinatge.

El Campionat d’Espanya de Pista és la prova més important del patinatge de velocitat, la qual es va celebrar el passat cap de setmana al Patinòdrom de Bozada, a Saragossa, albergant les proves en categoria aleví, infantil i juvenil.

Cal destacar que Júlia Espín va competir contra les millors patinadores del país, amb una mitja de 60 participants per cadascuna de les categories i disciplines disputades, mostrant el seu gran nivell i superioritat envers les contrincants. La patinadora del Club Gimnàstic de Tarragona tanca així una temporada excel·lent, enduent-se tots els ors possibles en pista i en circuit, tant en l’àmbit estatal com també en les curses internacionals on ha participat.

A banda dels resultats de Julia Espín, cal destacar la participació d'Ona Rodríguez, aconseguint la 13a posició, i la participació d'Sthefania Cardenas, Jose Martínez i Laura Lesmes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: