Els atletes del CA Tarragona fan un bon paper al mundial màster d'atletisme

Destaquen les tres places de finalista obtingudes per l'atleta Juan Carlos Herrera (M45)

Els atletes del Club Atletisme Tarragona que han participat en el Campionat del Món d’Atletisme Màster disputat a Málaga Els atletes del Club Atletisme Tarragona que han participat en el Campionat del Món d’Atletisme Màster disputat a Málaga CA TARRAGONA
Dilluns, 17 Setembre 2018 20:39

Aquest passat diumenge, dia 16, va finalitzar el Campionat del Món d’Atletisme Màster que s’ha disputat a Málaga entre els dies 4 i 16 de setembre. Per part del Club Atletisme Tarragona hi han participat 8 atletes destacant les 3 places de finalista obtingudes pel Juan Carlos Herrera (M45), sisè a la decatló, Antònia Royo (F50), vuitena a la prova de 2000 metres obstacles, i Patri Amador (F35), també vuitena als 800 metres.
La Maribel Vallvé (F50) va quedar 18ena a la prova de martell amb un millor llançament de 23.41m.

El Juan Carlos Herrera (M45) i el Josep Maria Mateo (M50) van competir a la decatló on Juan Carlos va obtenir una magnífica sisena posició final amb un total de 5752 punts i el Josep Maria ha quedat en la vintena posició amb 4889 punts. A més, el Juan Carlos va passar la primera ronda de les sèries eliminatòries de 400 metres tanques, amb un temps de 1:05.20, però no es va classificar per a la final de la prova tot i marcar un temps de 1:04.28 a la seva semifinal; finalment va obtenir la 12ena posició final en aquesta prova.

La Marisa Pradillo (F55) i l'Ana Cabello (F45) van participar en les sèries eliminatòries de 100 metres llisos però no es van poder classificar per a les semifinals. La Marisa també va participar a la prova de martell on ha aconseguit un excel·lent llançament de 23.40 metres que li ha permès ocupar la 26ena posició final de la prova. L’Ana va finalitzar la seva participació al campionat disputant les sèries eliminatòries de 200 metres llisos, marcant un bon temps de 30.70s, i la prova de salt de salt de llargada aconseguint la 18ena posició gràcies a un millor salt de 3.80m.

L’Antonia Royo (F50) debutava en la prova de 2000 metres obstacles i realitzava una gran cursa, ocupant la vuitena posició final i marcant un magnífic temps de 9:19.10. La Patri Amador (F35) va córrer les semifinals de 800 metres, classificant-se de manera brillant per a la final. En la disputa de la final d’aquesta prova, va obtenir la vuitena posició, plaça de finalista, amb un magnífic temps de 2:19.53 gràcies a una tàctica de cursa molt valenta. A més, poques hores després, la Patri va córrer les sèries eliminatòries de 400 metres llisos, sent quarta de la seva sèrie, amb un extraordinari temps de 1:02.96, però quedant-se a les portes de passar a la semifinal.

El Jordi Puig (M45) va disputar les sèries eliminatòries de 800 i 400 metres. En el 800, va portar el pes de la prova fins als metres finals però no ha pogut resistir l'atac final de diversos atletes i ha acabat en la sisena posició de la seva sèrie amb un bon temps de 2:09.06, temps que ha estat insuficient per passar a les semifinals de la prova. En la prova de 400 va quedar tercer de la seva sèrie amb un bon temps de 56.31 segons, però aquest temps no li ha permès entrar a les semifinals de la prova.