Un Nàstic més pendent de la lliga cau eliminat de la Copa

El Córdoba elimina el Nàstic de la Copa del Rey gràcies a dos gols marcats al començament i al final del partit (2-0)

Imatge del partit disputat dimecres al Nuevo Arcángel entre el Córdoba i el Nàstic Imatge del partit disputat dimecres al Nuevo Arcángel entre el Córdoba i el Nàstic CLUB GIMNÀSTIC
Dijous, 13 Setembre 2018 08:07

El Nàstic ha quedat eliminat de la Copa del Rey després de perdre 2 a 0 al Nuevo Arcángel de Córdoba amb dos gols encaixats en començar el partit i en el temps d'afegit. L'equip de José Antonio Gordillo s'ha de centrar ara en la lliga i, més concretament en el partit de dissabte al Nou Estadi davant l'Osasuna.

Andrés Martín ha avançat el Córdoba CF al marcador en el minut 3 de partit amb una rematada des de la frontal de l'àrea petita en l'única ocasió clara del conjunt andalús sobre la porteria grana durant la primera part. El Nàstic ha tingut un parell d'accions per poder aconseguir l'empat, però Javi Márquez amb un xut llunyà i Uche amb una rematada de cap s'han trobat amb les aturades del porter Carlos Abad.

A la segona part, el Nàstic ha tingut la pilota més que a la primera per a buscar el gol de l'empat que podria haver arribat en el minut 50 amb una acció individual d'Uche. Una acció seva personal ha acabat amb un xut que ha marxat fora a la dreta de la porteria. També Fali a la recta final del partit ha estavellat la pilota al travesser en un llençament de falta des de la frontal de l'àrea. En el minut 91, el davanter local Piovaccari ha fet el 2 a 0 definitiu amb un remat dins l'àrea.

Dissabte vinent el Nàstic torna a LaLiga 1|2|3. Rebrà a partir de les 16 hores al Nou Estadi al CA Osasuna, en partit corresponent a la cinquena jornada del campionat.

Fitxa tècnica:

Córdoba CF (2): Carlos Abad, Aythami C.L., Jaime, Loureiro, De las Cuevas (Sebas, 74'), Quim Araujo, Bambock, Blati Toure (Aguado, 65'), Luis Muñoz, Andrés Martín (Piovaccari, 74'), Quezada.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): I.A. Becerra, J. Márquez (Fali, 60'), Tete (L. Suárez, 64'), Uche, Dumitru Cardoso (R. Brugué, 73'), I. Abeledo, Cadamuro, D. Rocha, Pol V., Djetei, De Nova.

Gols
1-0, Andrés Martín (3′); 2-0, Piovaccari (90′+1).

Àrbitre
Dámaso Arcediano Monescillo (col·legi Castella - la Manxa).

Targetes

Grogues a Loureiro (11′), Djetei (18′), Dumitru Cardoso (30′), J. Márquez (41′), Andrés Martín (45′+1), De Nova (53') i Pol V. (54').

Vermella a José Antonio Gordillo (86′).

Camp
Nuevo Arcángel. 6.985 espectadors. Partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa del Rey.