Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell s'enfrontarà al Lleida en els quarts de final de la Lliga Catalana

Els vendrellencs s'han classificat com a segons del seu grup després de la derrota contra el Barça (1-5)

Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Barça al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell Imatge del partit disputat entre el CE Vendrell i el Barça al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Setembre 2018 10:36

El CE Vendrell va perdre 1 a 5 contra el Barça en el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Catalana d'hoquei sobre patins.

Al descans es va arribar amb un 1 a 2 al marcador. Els blaugrana es van avançar amb gols de Pablo Álvarez, al minut 6, i d'Ignasi Alabart, al minut 7. Al minut 17, Guido Pellizzari va marcar el gol del Vendrell. A la segona part, els homes dirigits per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs van aguantar bé l'embranzida dels visitants i, fins i tot, van tenir alguna ocasió per empatar el partit. També cal destacar la bona actuació del porter Gerard Camps. Però, als deu minuts finals, el Barça va estar encertat de cara porteria i amb gols d'Ignasi Alabart, al minut 42, de Pablo Álvarez, al minut 43, i de Pau Bargalló, al minut 49, el partit va finalitzar amb un 1 a 5 al marcador.

Amb aquesta victòria, el CE Vendrell ha quedat com a segon classificat del seu grup i aquest dilluns 3 de setembre, a les 19 h, al Pavelló de Les Comes d'Igualada, disputarà el partit de quarts de final de la Lliga Catalana contra el Lleida Llista Blava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: