Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tiago Rafael fitxa pel Reus Deportiu

El jugador portuguès ve provinent del Benfica per tal de reforçar la defensa de la plantilla roig-i-negra

Tiago Rafael, a la imatge, arriba procedent del Benfica Tiago Rafael, a la imatge, arriba procedent del Benfica SL BENFICA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Agost 2018 09:33

El Reus Deportiu s’ha assegurat per la propera temporada un 7è jugador de pista de la primera plantilla. Aquest no és altre que l’exjugador de Benfica i Turquel, entre d’altres, Tiago Rafael. L’experimentat defensa portuguès acumula amb el Benfica gairebé tots els títols possibles, incloent una Copa d’Europa, una Copa Intercontinental i la Lliga Portuguesa, entre d’altres.

Tiago Rafael aportarà un grau d’experiència a un Reus que aquest any té una plantilla molt jove. Jordi Garcia podrà introduir, així, noves variants al joc de l’equip roig-i-negre. Un equip que de per si ja aspirava a competir-ho tot que es reforça amb un gran jugador només pot ser una bona notícia per al Reus.

Tiago Rafael al Reus completa el “poker” d’incorporacions per a aquesta temporada amb Marc Julià, Crístian Rodríguez i César Carballeira.Tiago Rafael s’incorporarà el dilluns dia 20 d’agost a la disciplina del primer equip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: