Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç estrena el nou Parc de Workout

L'equipament esportiu que s'inaugura aquest dissabte a les 18h està situat al Parc de Santa Llúcia i facilitarà la pràctica de la calistènia i altres exercicis físics

Imatge d'arxiu d'un Parc de Workout Imatge d'arxiu d'un Parc de Workout ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Agost 2018 10:07

Aquest dissabte 11 d’agost de 2018, de les 18.00 a les 21.00 h, tindrà lloc al Parc de Santa Llúcia l’acte d’inauguració del nou Parc de Workout de l’Arboç. Aquest nou equipament esportiu s’ubica a la part baixa del parc de Santa Llúcia, just al costat de la nova Pista Multiesportiva i tocant a l’avinguda Abat Freixas.

El workout és un moviment socioesportiu sorgit en els darrers temps que es basa en entrenar al carrer, usualment en parcs i espais públics utilitzant el propi cos i qualsevol objecte de l’entorn. Aquest moviment està molt relacionat amb la calistènia, que és un sistema d’exercicis físics que es realitzen amb propi pes corporal prioritzant els moviments de grups musculars més que la potència i l’esforç. L’objectiu del workout i la calistènia és l’adquisició de gràcia i bellesa en l’exercici, cercant la bellesa que té el cos en moviment.

Aquest acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel de Rio. Desprès dels parlaments institucionals, el públic assistent podrà gaudir de varies exhibicions consistents en la disputa de batalles calistèniques d’1 contra 1 amb atletes seleccionats.

Amb aquest nou equipament, l’Ajuntament de l’Arboç assoleix el compromís adquirit i dona resposta a una de les demandes realitzades pels joves de la vila en el procés participatiu del darrer Pla Local de Joventut. A més, el Parc de Workout és una més de les peces que conformem la política municipal d’equipaments esportius i que en els darrers anys ha comportat per al municipi, tant la dotació de nous equipaments, com és el cas d’aquest nou Parc de Workout, com l’arranjament i millora dels existents.

La nou Parc de Workout s’incorpora doncs a la dotació de medis materials que l’Ajuntament posa a disposició del ciutadà per tal que l’activitat i l’exercici físic siguin accessibles a tothom. La inauguració del Parc de Workout és un acte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de Crossfit Do-Box, BarManiaPro i de la Federació Española de Street Workout i Calistenia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: