Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus estrenarà la nova samarreta roig-i-negra davant del Girona

Aquesta setmana, el CF Reus Deportiu també ha anunciat que ja ha superat la xifra de 2.000 abonats

Imatge de la primera equipació 2018-2019 del CF Reus Deportiu que s'estrena en el Trofeu Ciutat de Reus Imatge de la primera equipació 2018-2019 del CF Reus Deportiu que s'estrena en el Trofeu Ciutat de Reus CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 08:56

Aquest dimecres 8 d'agost, amb motiu de la celebració del 1r Trofeu Ciutat de Reus contra el Girona FC (20.00 hores, Estadi Municipal de Reus), el CF Reus estrenarà la samarreta oficial que lluirà aquesta temporada 2018-2019. Dissenyada per Kelme, la nova equipació compta amb dues amples franges de color roig sobre un fons negre. La principal novetat de la samarreta recau en la presència de la senyera catalana en el coll en punta. Enguany també s'ha afegit la frase 'Des de 1909', fent referència a l'any de fundació del club. Sobre les espatlles es lluirà el logo de Kelme de color blanc.

Per completar l'equipació, es compta amb un pantaló de color negre incorporant una línia de color vermell, tal com apareix també en les mànigues de la samarreta. Per qüestions de fabricació, la samarreta oficial de la temporada 2018-2019 es posarà a la venda pròximament a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol.

Dos mil abonats

D'altra banda, dilluns passat, el CF Reus superava la xifra de 2.000 abonats per a la temporada 2018-2019. La campanya d’abonaments ‘En volem més!”, iniciada el 18 de juny, continua a bon ritme i tot fa preveure que se superarà la xifra d’abonats de la temporada passada, que va quedar fixada en 2.132 abonats (comptant la campanya d’estiu i la campanya de mitja temporada).

La xifra de 2.000 abonats s’ha superat, coincidint amb l’inici de la segona fase de la campanya. Des del 18 de juny, els abonats de la temporada passada han pogut renovar el carnet mantenint el seu seient, mentre que els nous abonats s’han pogut donar d’alta escollint alguna de les localitats disponibles. En el dia d’avui s’han alliberat els seients dels abonats del curs passat que no han renovat i, per tant, tots els interessats en donar-se d’alta o bé els abonats actuals que vulguin canviar de seient tindran més opcions per escollir una localitat a l’Estadi Municipal.

El carnet d’abonat 2018-2019 permet gaudir de diversos avantatges, com l’accés a tots els partits de LaLiga123 que es disputin a l’Estadi, així com partits de Copa del Rei o els 21 enfrontaments que el CF Reus B Cambrils disputi com a local, a més de tenir descomptes en promocions del club i empreses col·laboradores. Consulta els avantatges de ser abonat del CF Reus.

Tots els aficionats que vulguin ser abonats del CF Reus es podran donar d’alta a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol de Reus, en horari de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: