Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra la VIII Santander Triathlon Series Port de Tarragona

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 5 d’agost, ja compta amb més de 800 inscrits i espera assolir-ne els 1.000

D'esquerra a dreta: el Director del Santander Triathlon Series Port de Tarragona, Juanan Fernandez; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona Elisa Vedrina; el representat del Port de Tarragona Gabriel Mas i el Director del Port Tarraco Marc Colls D'esquerra a dreta: el Director del Santander Triathlon Series Port de Tarragona, Juanan Fernandez; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona Elisa Vedrina; el representat del Port de Tarragona Gabriel Mas i el Director del Port Tarraco Marc Colls JÚLIA ESTIVILL
Esports Júlia Estivill
Dimecres, 25 Juliol 2018 11:56

El próxim diumenge 5 d’agost el Port de Tarragona acollirà la vuitena edició de la Santander Triathlon Series el que significa que la ciutat assoleix vuit anys dintre d’un circuit nacional compartint lloc amb ciutats tan emblemàtiques com són València, Màlaga i Madrid entre altres. Enguany, la cita esportiva torna a tenir una vessant solidària amb el dorsal 0 que anirà destinat a FUNDELA una Fundació Espanyola centrada a fomentar la investigació de l’ELA a Espanya.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha assenyalat que el turisme esportiu està en auge i que és un honor per la ciutat acollir un any més aquesta cita esportiva, tenint en compte que aquest 2018 ha estat important a Tarragona per l’organització dels Jocs Mediterranis. La regidora ha afegit que “totes aquestes activitats de prestigi fan que llueixi no només la ciutat sinó que també les instal•lacions i la vessant cultura i gastronòmica d’aquesta”. Gabriel Mas, en representació del Port de Tarragona, ha explicat que amb aquesta col·laboració del Port amb la iniciativa esportiva es vol obrir el Port a la gent i promoure la relació port-ciutat.

Tot i comptar amb la participació de diversos professionals la Santander Triathlon Series Port de Tarragona és una aposta per l’esport popular amb un compromís social que fusiona l’esport i la diversió amb la solidaritat ha explicat el Director del Santander Triathlon Series Port de Tarragona, Juanan Fernandez. La vuitena edició presenta una novetat en la modalitat i és la de la participació en parelles on tots dos participants s’hauran de presentar junts als punts de control. A més de comptar amb la distància ‘Supersprint’ que facilita la participació i iniciació de la gent en aquesta disciplina. Com a segona novetat presenta el canvi d’ubicació per a la zona de boxes que permetrà una transició més ràpida i curta i que oferirà un recorregut de carrera més atractiu que combinarà pista i asfalt. D’aquesta manera es facilita la convivència de la competició amb altres activitats i alhora el públic tindrà una major i millor capacitat visual. Per últim, Fernandez ha destacat el ‘Km 0’ que posseeix el recorregut on en gairebé 6,5 km no apareix cap cruïlla o desviament dotant el trajecte d’aquest desnivell 0.

Aquest diumenge a la nit es van tancar les inscripcions per a la distància olímpica perquè es van assolir els 400 participants que són el màxim permesos per aquesta modalitat. L’altra modalitat supera la xifra dels 800 inscrits i es preveu que les inscripcions es tanquin el dilluns a la nit si no s’assoleix abans els 1.000 participants que és la xifra màxima de participants. Arribant als 1.000 inscrits la Santander Triathlon Series Port de Tarragona se situaria com el tercer Triatló amb més participació de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: