Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el Beach Volley KDM Tour a les platges de Calafell

Victòries per l’equip Old Star en categoria Or i per Hermanos Kofraders en categoria plata en la primera jornada

El Beach Volley KDM Tour és un circuit de vòlei platja 4x4 popular dirigit a jugadors de tots els nivells que es disputa durant el mes de juliol a les platges de Calafell El Beach Volley KDM Tour és un circuit de vòlei platja 4x4 popular dirigit a jugadors de tots els nivells que es disputa durant el mes de juliol a les platges de Calafell KDM EVENTS
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Juliol 2018 08:15

El passat cap de setmana va donar inici la quarta edició del circuit de vòlei platja Beach Volley KDM Tour, un circuit de vòlei platja 4x4 popular dirigit a jugadors de tots els nivells que tindrà un total de tres parades durant el mes de juliol a les platges de Calafell.

La primera prova del circuit va comptar amb la participació de més de 120 jugadors, inscrits en 24 equips diferents provinents de tota Catalunya. Al llarg de tot el dissabte es van jugar 142 partits repartits a les 6 pistes de voleï platja instal·lades per l’ocasió i va comptar amb la col·laboració de més de 20 voluntaris que van fer tasques de suport a les pistes, arbitratge i avituallament.

A última hora de la tarda van tenir lloc les finals de les dues categories. L’equip guanyador en categoria or va ser l’equip Old Star, format per jugadors de Superlliga, que va vèncer 2 sets a 1 als vigents campions del circuit Beach Volley KDM Tour, els Tuffaa Team. A la categoria plata, la final va ser entre els equips Hermanos Kofraders i Hurawalhi Team amb victòria pels primers 2-1.

El torneig va concloure amb l’entrega de trofeus amb la presència de la regidora d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Calafell, Maite González. La propera prova del circuit Beach Volley KDM Tour serà aquest dissabte 14 de Juliol a la platja de Calafell, a la zona de l’hotel Solimar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: