Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dongou, Carlos Blanco i Varo deixen de ser jugadors del Nàstic

El porter Varo es desvincula del Nàstic per marxar al Lugo

El porter Varo, defensant la porteria de La Pobla, el filial del Nàstic, en un partit contra el CE Sabadell a Segona B El porter Varo, defensant la porteria de La Pobla, el filial del Nàstic, en un partit contra el CE Sabadell a Segona B M. ÀNGELS BLADÉ
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Juliol 2018 08:01

El Gimnàstic de Tarragona i el davanter Jean-Marie Dongou han rescindit de mutu acord la relació contractual que els unia. El camerunès finalitza la seva etapa a Tarragona després de completar el passat curs esportiu 2017-2018 al conjunt tarragoní, on va disputar un total de 8 enfrontaments oficials en la competició domèstica.

Carlos Blanco deixa de ser jugador grana

D'altra banda, el Nàstic i el futbolista català Carlos Blanco han arribat a un acord per rescindir de mutu acord el contracte que els vinculava. El defensa central es va incorporar a l’equip en el període de fitxatges estival 2017-2018 i mesos després, en el mercat d’hivern, va sortir en qualitat de cedit al Betis Deportivo, equip de la Segona Divisió B on ha jugat la segona meitat del passat curs.

Amb la samarreta grana ha disputat un total de cinc partits oficials, quatre en competició regular i un en la segona ronda de la Copa del Rei.

Varo marxa al Lugo

Finalment, l'entitat grana, després d'escoltar la voluntat d'Alberto Varo, ha acordat amb el porter finalitzar la seva relació contractual, permetent així la marxa del meta CD Lugo. El jugador, que aquest 30 de juny va finalitzar la seva cessió al FC Barcelona ‘B’, no seguirà a la disciplina del Nàstic després de tancar-se l’acord entre el conjunt gallec i el tarragoní.

Cal recordar que Varo va debutar a la categoria de plata del futbol nacional vestint la samarreta del Nàstic, la temporada 2015-2016, i en aquestes últimes dues temporades ha jugat diversos partits amb el filial blaugrana a la Segona Divisió ‘B’ i a LaLiga 1|2|3.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: