Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obren les inscripcions per a la 5a Mini-Tri-Atletes d’Altafulla

La prova no competitiva es desenvoluparà el diumenge 12 d’agost, i les inscripcions s’han de realitzar a la Gelateria La Perla, fins al divendres 10 d’agost

Imatge d'arxiu d'una prova del Mini-Tri-Atletes d'Alatafulla Imatge d'arxiu d'una prova del Mini-Tri-Atletes d'Alatafulla GEMMA SOLDEVILA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Juliol 2018 09:50

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla han obert les inscripcions per a la 5a edició de la Mini-Tri-Atletes d’Altafulla. que es disputarà el proper diumenge 12 d’agost.

Es tracta d’una prova no competitiva l’objectiu de la qual és familiaritzar els infants amb les diferents modalitats de l’esport del triatló (nedar, pedalejar i córrer) i fomentar la seva pràctica. Està adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2009. Els Atletes d’Altafulla són part activa de l’organització ja que s’encarreguen de coordinar el circuit que es desenvolupa a l’entorn de la Piscina Municipal (carrer Alcalde Pijuan), i hi aporten la seva experiència com en les curses 1 de Novembre i 1 de Maig.

La natació té lloc a la Piscina Municipal de 25 metres de llargada. El ciclisme es desenvolupa al carrer Lluís Companys de 750 metres de llargada entre anada i tornada, per a les curses dels nascuts entre els anys 2006 i 2009; i pels camins rurals (BTT) entre la piscina municipal, l’estació de tren i el Camí de Cametes per a les curses dels nascuts als anys 2004 i 2005. I la cursa a peu té lloc al carrer Alcalde Pijuan, de 300 metres sumant anada i tornada.

Les distàncies són les següents:

NASCUTS 2004 i 2005 (100 metres de natació; 2500 metres de ciclisme, i 500 metres de cursa a peu.

NASCUTS 2006 i 2007 (75 metres de natació; 1500 metres de ciclisme, i 300 metres de cursa a peu)

NASCUTS 2008 i 2009 (50 metres de natació; 750 metres de ciclisme, i 300 metres de cursa a peu)

Les proves s’iniciaran a les 9h, i tots els participants hauran d’estar com a mínim 45 minuts abans de la seva prova al recinte de la piscina. Les places estan limitades a 20 participants per any i categoria (masculí i femení), i el preu de la inscripció és de 2 euros. Les inscripcions s’han de fer a la Gelateria La Perla d’Altafulla, al carrer Cantó de la Vila. La data límit per formalitzar les inscripcions serà el divendres 10 d’agost.

Per a més informació podeu consultar al web www.atletesaltafulla.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: