Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Oficina Jove del Priorat posa en marxa una Lliga comarcal de futbol sala

La competició compta amb 9 equips de la comarca i es disputarà des de juliol i fins la primera setmana d’agost

Els partits es disputaran al llarg d’aquest mes i fins a la primera setmana d’agost al pavelló poliesportiu de Falset Els partits es disputaran al llarg d’aquest mes i fins a la primera setmana d’agost al pavelló poliesportiu de Falset ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Juliol 2018 09:18

L’Oficina Jove del Priorat ha posat en marxa la 1a Lliga de futbol sala a la comarca, que ha començat aquesta setmana i en la qual hi participen nou equips de diverses poblacions. La lliga és una iniciativa sorgida d’un grup de joves de la comarca, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament de Falset. A banda d’una competició esportiva, la iniciativa vol ser un exemple de comportament i convivència.

La competició es desenvoluparà al llarg d’aquest mes i fins a la primera setmana d’agost al pavelló poliesportiu de Falset. Els partits es disputaran tots els dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 22.45h. Està previst que hi hagi tres partits cada dia.

Els equips de la comarca que hi participen són els següents: Bellmunt del Priorat, Capçanes, Falset A, Falset Plus, Els Guiamets, La Bisbal de Falset, Marçà City, Masrojana i El Molar. Cada equip pot disposar de quinze jugadors, dos dels quals poden no ser del poble, amb la idea de facilitar la participació dels pobles més petits. L’edat mínima de participació és de 16 anys, és a dir, aquells joves nascuts durant l’any 2001.

Pel que fa als trofeus, el primer classificat podrà escollir una activitat lúdica (o bé una sessió de paintball o en un circuit de proves de l'estil Humor amarillo), mentre que el segon premi (una sessió d’Escape Room) se sortejarà entre els vuit equips restants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: