Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de medalles en l'últim dia de competició dels Jocs Mediterranis

Aquest diumenge al matí s'han disputat les últimes finals en handbol, voleibol i waterpolo

Sèrbia ha remuntat a Grècia en una final de waterpolo igualada, que s'ha disputat al Centre Aquàtic de Campclar Sèrbia ha remuntat a Grècia en una final de waterpolo igualada, que s'ha disputat al Centre Aquàtic de Campclar TARRAGONA 2018
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Juliol 2018 17:54

El Palau d'Esports de l'Anell Mediterrani ha acollit la final d'handbol masculina, una disputada final que finalment s'ha adjudicat l'equip de Croàcia per un ajustat 24-23 contra Tunísia. El partit per decidir el bronze s'ha disputat entre Espanya i Turquia. El marcador ha quedat 30 a 19 per a Espanya que s'ha obtingut el bronze, després de que ahir les seves companyes de la selecció femenina es pengessin l'or.

D'altra banda, a la Tarraco Arena Plaça han tingut lloc les finals de voleibol. En la final femenina, Grècia ha perdut 1 set a 3 davant del conjunt croat, que s'ha alçat amb l'or. En la masculina, la final ha estat molt igualada però ha acabat amb victòria d'Itàlia 3 sets a 1, davant Espanya. El tercer lloc del podi ha estat per a l'equip grec.

Finalment, al Centre Aquàtic de Campclar s'ha disputat la final masculina de waterpolo i la lluita pel tercer i quart lloc. Sèrbia ha remuntat a Grècia en una igualada final, que ha acabat amb un resultat de 12-10. El bronze ha acabat en mans de Montenegro.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: