Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les competicions de futbol, tir amb arc i voleibol marquen l’inici esportiu dels Jocs Mediterranis

El tir amb arc, el futbol i el voleibol han estat els esports donen el tret de sortida a la primera jornada

El tir amb arc ha estat la competició més matinera de Tarragona 2018 El tir amb arc ha estat la competició més matinera de Tarragona 2018 TARRAGONA 2018
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juny 2018 11:20

El tir amb arc ha estat la competició més matinera. Aquest divendres s’han disputat les jornades eliminatòries prèvies als setzens de final a l’Estadi d’Atletisme de Campclar on el turc, Mete Gazoz, ha quedat primer, l’eslovè, Gasper Strajhar, ha quedat segon i, en tercera posició s’ha situat l’espanyol Pablo Acha, seguit del seu company Miguel Alvarino. Pel que fa al bàndol femení, la turca, Yasemin Anagoz s’ha situat en primer lloc, seguida de la italiana, Lucilla Boari. L’espanyola Alicia Marín s’ha fet amb el tercer lloc amb set punts més que Mónica Galisteo.

Aquest divendres també han tingut lloc els quatre enfrontaments de voleibol. Pel que fa la categoria masculina, del grup D s’han enfrontat Tunísia contra Albània, on el primer equip ha guanyat 3 a 0, mentre que en el grup C Egipte ha superat a Macedònia en un ajustat 3 a 2. Pel que fa a la categoria femenina, dins del grup B, Turquia s’ha imposat 3 a 1 a Bòsnia Herzegovina i, ja en el grup A, Itàlia a perdut contra Grècia 2 a 3.

Futbol: victòria d’Espanya davant Algèria

Al matí es disputaven els primers partits de futbol dels Jocs Mediterranis. El primer de tots ha estat Espanya-Algèria del grup A, on la selecció espanyola sub-18 ha golejat 4-1 al conjunt africà. Abel Ruiz i Sergi Gómez han estat els autors dels gols espanyols, mentre que Idrid ha estat el responsable del gol d’Algèria. També s’ha jugat l’Itàlia-Marroc que ha acabat en 2-2. Pr altra banda, l’enfrontament entre França i Turquia ha acabat amb una victòria a l’últim minut favorable a l’equip francès per 1-0.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: