Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miguel Linares: "Arribo amb molta il·lusió"

El davanter procedent del Real Oviedo ha firmat amb el CF Reus per una temporada més una altra d'opcional

Linares ha estat presentat avui com a nou jugador del CF Reus Deportiu Linares ha estat presentat avui com a nou jugador del CF Reus Deportiu CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 21:51

Aquest dimarts al matí, Miguel Linares ha estat presentat com a nou jugador del CF Reus Deportiu. El nou futbolista roig-i-negre ha firmat per una temporada més una altra d'opcional i s'ha mostrat molt content per la rebuda que ha tingut: "Estic molt agraït per la confiança que m'heu donat des del primer minut. Arribo amb molta il·lusió". De fet, l'ex davanter del Real Oviedo ha assegurat que arriba amb la mateixa il·lusió d'un juvenil i que "Tinc moltes ganes de treballar per tal que les coses surtin com nosaltres volem". Linares ha destacat "la solvència del club per aconseguir la permanència en una lliga tan difícil" i com a curiositat ha reconegut "vaig parlar amb Ramon Folch i tenia molt bones paraules sobre el CF Reus".

L'acte també ha comptat amb la presència del president del club, Xavier Llastarri, i el director esportiu, Sergi Parés. L'encarregat de l'àrea esportiva roig-i-negra ha comentat que "El gol és el nostre punt dèbil i Linares ens ajudarà". Per una altra banda, ha destacat que "La marca del CF Reus va creixent, fa un temps era impensable la incorporació d'un jugador com Linares. Ara ja no". Per acabar, ha sentenciat: "Per nosaltres és un orgull comptar amb un jugador com Linares, estem molt satisfets".

Pel que fa a l'actualitat de la plantilla, Sergi Parés ha explicat que "Estem tranquils, aquest és un club on s’està a gust i tenim il·lusió en fer una molt bona plantilla". D'aquesta manera, el director esportiu roig-i-negre ha reconegut que "Som conscients de qui som i cap a on volem anar. Tenim moltes ganes de créixer i anar amunt".

Abans de la roda de premsa de presentació, Miguel Linares visitat l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus per realitzar la revisió mèdica la qual s'ha superat amb èxit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: