Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 300 persones a la segona Festa de l'Esport de Roda de Berà

Gent de totes les edats va passar per la zona esportiva municipal "Eixample" de Roda de Berà per practicar diferents esports durant tot el dia

Persones de totes les edats va passar per la zona esportiva municipal "Eixample" de Roda de Berà per practicar diferents esports Persones de totes les edats va passar per la zona esportiva municipal "Eixample" de Roda de Berà per practicar diferents esports CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 13:39

Pàdel, tennis, tennis-taula, futbol, futbol sala, tir amb arc, natació, judo, waterpolo, zumba, aeròbic, aquagym o frontó van ser els esports que el passat dissabte van poder practicar les persones que van passar per la zona esportiva municipal "Eixample" per gaudir de la segona Festa de l'Esport.

Organitzada pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi, la iniciativa tenia l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva i donar a conèixer l'àmplia oferta existent a Roda de Berà, tant a través de l'Ajuntament com dels clubs esportius locals.

Durant tot el matí, es va poder practicar pàdel, tennis, tennis-taula i frontó amb un monitor de l'empresa que gestiona la zona esportiva. El Club Atlètic Roda de Barà i el Club de Futbol Sala també van organitzar activitats de futbol i futbol sala i, a la pista de tir, l'Associació Toxophílica de Catalunya donava la possibilitat de practicar el tir amb arc. A 2/4 d'11, el Club Dojo Roda va preparar un taller per a conèixer el judo i després, els alumnes del club van protagonitzar una exhibició d'aquest esport.

A partir de les 12h del migdia, es va obrir l'hora del bany a la piscina amb la natació i el waterpolo. Al migdia es va fer una petita aturada i l'activitat es va reprendre amb una classe magistral de Zumba i una classe d'Aquagym a càrrec de Maria Paura. El Club Tenis Barà també s'hi va sumar oferint classes de pàdel i tenis als participants. Durant tota la tarda també es va poder practicar el tennis-taula i frontó.

Totes les activitats van ser gratuïtes i disposaven de l'assessorament o la direcció d'un monitor o monitora. Totes aquelles persones que van practicar un mínim de tres esports van rebre també una samarreta commemorativa de la jornada. La jornada va cloure a les 20h amb un pica-pica i el sorteig de regals per a tots els participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: