Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova Cursa Trail El Vendrell

Aquest diumenge 17 de juny tindrà lloc la primera Cursa Trail, amb l’objectiu d’acostar aquesta modalitat esportiva a tothom

Imatge d'arxiu d'una marxa organitzada pel Club d’atletisme Runners El Vendrell Imatge d'arxiu d'una marxa organitzada pel Club d’atletisme Runners El Vendrell RUNNERS VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 11:06

El proper diumenge 17 de juny, el Club d’atletisme Runners El Vendrell presenta una iniciativa esportiva i lúdica amb l'objectiu d'acostar el trail a tothom: La nova Cursa Trail El Vendrell, que compta amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

Hi haurà dues modalitats. Els participants podran córrer o caminar els 13 quilòmetres per antics camins que connectaven els diferents masos i nuclis urbans de la zona i que ara pertanyen al terme municipal del Vendrell.

El període d’inscripció finalitza en arribar a les 400 persones inscrites. Al web hi ha tota la informació i la inscripció es pot fer a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: