Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ministra Meritxell Batet inaugurarà dissabte la piscina de 50 metres de Campclar

La instal·lació acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis

Imatge virtual d'arxiu de la piscina de 50 metres que acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis Imatge virtual d'arxiu de la piscina de 50 metres que acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juny 2018 17:31

La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, inaugurarà, aquest dissabte 16 de juny, a les 11h, la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània de Campclar.

La inauguració comptarà amb la descoberta de la placa protocol·lària, un recorregut per les instal·lacions de la piscina, una exhibició per part de nedadors i nedadores del Club Natació Tàrraco i, per acabar, parlaments de l'alcalde i la ministra.

La piscina de 50 metres, la primera d’aquestes característiques a la ciutat, acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: