Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El polilleuger de l’Escola Joan Rebull de Reus serà una realitat el 2019

El projecte del nou pavelló es redactarà i licitarà aquest any amb la previsió que les obres s’acabin el 2019

Imatge virtual del nou polilleuger annex a l'escola Joan Rebull Imatge virtual del nou polilleuger annex a l'escola Joan Rebull MAMEN DOMINGO I ERNEST FERRÉ ARQUITECTES
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Juny 2018 12:57

En els darrers dies s’ha donat a conèixer el projecte de construcció del polilleuger annex a l’Escola Joan Rebull a la comunitat educativa d’aquest centre i a les associacions de veïns de la zona on s’ubicarà aquest equipament. És previst que el nou pavelló esportiu tingui una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins. El projecte es redactarà i licitarà el 2018 amb la previsió que les obres s’acabin el 2019.

La construcció d’aquest polilleuger és fruit de l’acord entre el govern municipal i el grup municipal PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017 a la construcció de dos polilleugers, el del Joan Rebull i un altre a l’Escola Cèlia Atiga) amb una inversió aproximada d’1.215.000 euros per a cada un dels pavellons. A més, una part d’aquest superàvit del compte de 2017 es destinarà a finançar la redacció del projecte executiu del pavelló del Molinet vinculat a l’Institut Roseta Mauri, amb un import de 70.000 euros. La redacció del projecte es farà enguany i la previsió d’execució de les obres és entre els anys 2019 – 2020.

Ús social dels polilleugers

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col•lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar, per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers; horari extraescolar, de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom de dilluns a diumenge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: