Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vítor Silva renova per una temporada més amb el CF Reus

El migcampista portuguès renovarà pel club roig-i-negre fins al juny del 2019

Vítor Silva en una imatge d'arxiu Vítor Silva en una imatge d'arxiu CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Juny 2018 07:55

El CF Reus Deportiu i el futbolista Vítor Silva han arribat a un acord per ampliar la vinculació que uneix les dues parts. El migcampista portuguès renovarà pel club roig-i-negre per una temporada més, és a dir, fins al juny del 2019.

Vítor Silva, de 34 anys, va arribar a la capital del Baix Camp l'estiu del 2014 procedent de l'Sporting Club de Lisboa i, ràpidament, es va convertir en un jugador important de la plantilla roig-i-negra. Ara afrontarà la seva cinquena temporada al CF Reus, sent un dels capitants de l'equip i un dels principals actius del vestidor reusenc. En les quatre temporades que acumula al club roig-i-negre, Vítor Silva ha disputat 98 partits i ha marcat 10 gols, sent una de les peces clau de l'equip en l'històric ascens a Segona Divisió i en la permanència aconseguida en els darrers dos anys a La Liga 123.

Després de signar la seva renovació, Vítor Silva ha afirmat estar "molt content i feliç per seguir fent història amb un club que ja és com la meva casa. És un orgull que el club vulgui seguir creixent amb mi". Tot i que la plantilla es troba de vacances, el migcampista portuguès ja pensa en els objectius de la temporada que ve. Una temporada que, augura, serà "molt bonica i il·lusionant".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: