Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria insuficient per poder anar a Europa

El Vendrell guanya 2 a 5 a la pista del Girona en la última jornada de l'OK Lliga, però els resultats dels seus adversaris el deixen fora dels llocs per poder jugar la CERS

Foto de família del CE Vendrell a Girona, en l'últim partit de l'OK Lliga Foto de família del CE Vendrell a Girona, en l'últim partit de l'OK Lliga CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Mai 2018 08:34

El CE Vendrell va guanyar 2 a 5 a la pista del Girona en la darrera jornada de l'OK Lliga, una victòria insuficient perquè per resultats d'altres partits ha quedat desè i, per tant, fora dels llocs per poder jugar la Cers la propera temporada.

El partit va estar dominat en tot moment pel Vendrell, tot i que el Girona va poder retallar distància al marcador abans d'arribar al descans. A la segona part, un doblet de Jordi Ferrer, rematat per Cristian Rodríguez, després que el Girona fes el 2 a 4, va donar la victòria a l'equip dirigit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs. El resultat final va ser de 2 a 5.

Cal fer una menció especial al desplaçament a Girona de la penya Orgull Roig i Negre, que està sempre al costat de l'equip.

Aquest va ser l'últim partit d'Eloi Mitjans amb el CE Vendrell després de quatre temporades. D'aquest jugador es pot descatar que, al 2015, va guanyar la Lliga Catalana, en la seva segona temporada al Vendrell; que a la temporada 2016-2017 va ser valorat com a jugador més regular del CE Vendrell per programa “Parlem d'hoquei”, de Ràdio Vilafranca, a partir de les valoracions de diferents periodistes relacionats amb l'OK Lliga, i que, essent jugador del Vendrell, ha estat convocat per la selecció espanyola, aconseguint el bronze a l'Europeu de Portugal del 2016.

Altres baixes de l'equip són Roger Rocasalbas, Edu Fernández i Marc Navarro.

Fitxa tècnica:

Citylift Girona CH (2): Albert Daniel (p), Raul Pelicano, David Gelmà, Marc Palau i Manel Garcia - cinc inicial –, Borja Ramon, Oriol Garcia, Joan Gelmà, Marc Palazón i Jaume Llaverola (p).

CE Vendrell (5): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Eloi Mitjans i Roger Rocasalbas - cinc inicial –, Marc Navarro, Edu Fernández, Iker Casado i Ot Arbós (p).

Gols
0-1 (6') Roger Rocasalbas, de penal; 0-2 (13') Edu Fernández; 1-2 (20') Oriol Garcia; 1-3 (30') Jordi Ferrer; 1-4 (32') Jordi Ferrer; 2-4 (33') Raul Pelicano, i 2-5 (39') Cristian Rodríguez.

Àrbitres: Valverde i Ribó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: