Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre un centre de medicina de l’esport a Valls

La iniciativa, impulsada pel Pius Hospital de Valls i el Patronat Municipal d’Esports, estarà disponible a partir de juny

El nou centre s’implantarà al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, la zona on hi ha una concentració més alta de població que practica esport El nou centre s’implantarà al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, la zona on hi ha una concentració més alta de població que practica esport ARXIU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Mai 2018 09:40

El Pius Hospital de Valls i el Patronat Municipal d’Esports (PME) han arribat a un acord per impulsar un centre de medicina de l’esport amb l’objectiu d’apropar aquest servei a tots els abonats del PME, així com a entitats i clubs de la ciutat. El nou centre s’implantarà al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, precisament la zona on hi ha una concentració més alta de població que practica esport.

La Unitat de Medicina de l’Esport (UME) del Pius serà la responsable del desplegament i obertura del servei que començarà a operar al Fornàs a partir del mes de juny. D’aquesta manera, els abonats del PME i esportistes d’entitats o clubs de la ciutat, podran realitzar al mateix CEM El Fornàs reconeixements medicoesportius, revisions del tot claus de cara a prevenir l’aparició de malalties i poder fer esport i activitat física d’una manera segura. També, en cas de lesió, el pacient podrà rebre atenció mèdica i tractar-se quan aquesta no requereixi d’una intervenció quirúrgica. A més, s’oferiran altres serveis com el de prescripció d’activitat física per aconsellar i assessorar a persones amb malalties cròniques que volen practicar una activitat física.

Així, al servei que des de fa vint anys ja presta la UME al Pius, s’hi afegirà ara aquest nou centre de medicina de l’esport amb consulta al CEM El Fornàs, descentralitzant i aproximant-lo a la població precisament on hi ha un major nombre de practicants d’esports a Valls i que, a partir del juny, es podran estalviar haver de desplaçar-se a l’Hospital per rebre una atenció especialitzada i personalitzada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: