Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Golejada dedicada a Marc Torra

El Reus Deportiu es desfà del Vic (9-4) en un partit que ha servit per acomiadar el jugador Marc Torra

Marc Torra s'ha acomiadat del Palau d'Esports del Reus Deportiu, després de dues temporades defensant la samarreta roig-i-negra Marc Torra s'ha acomiadat del Palau d'Esports del Reus Deportiu, després de dues temporades defensant la samarreta roig-i-negra M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 19 Mai 2018 23:11

Partit especial el d'aquesta nit al Palau d'Esports, ja que Marc Torra s'acomiadava de l'afició roig-i-negra. I ho feia davant del Vic, equip amb el qual va començar a assaborir les grans fites com a esportista d'èlit. En aquesta penúltima jornada de l'OK Lliga, el Reus Deportiu encara tenia alguna opció remota d'aconseguir robar el segon lloc al Liceo, sempre i quan els gallecs ensopeguessin en les dues jornades que queden de lliga.

El primer gol del partit ha estat obra de Raul Marín, al minut 5, quan ha picat una falta des de l'exterior que ha sorprès la barrera del Vic i s'ha col·lat a la porteria visitant (1-0). Un minut després, Marc Torra ha ampliat l'avantatge aprofitant un embolic a l'àrea petita (2-0). Però després de la sacada, ha estat el Vic el que ha respòs amb una bona acció d'Albert Grau, que ha servit per escurçar distàncies (2-1).

Després d'uns minuts d'anades i vingudes a ambdues àrees, amb ocasions per part dels dos equips, al minut 14, Mia Ordeig ha etzibat un fort tret i ha fet pujar l'empat a l'electrònic (2-2). I com acostuma a passar, al minut 16, un exjugador del Vic, -ara a les files roig-i-negres-, Romà Bancells, ha tornat a posar al Reus per davant en el marcador amb un remat que ha entrat per l'escaire del porter vigatà (3-2). I al 17, el Vic torna a empatar després d'una bona desmarcada d'Albert Grau que no ha perdonat i ha batut Càndid Ballart (3-3).

El Reus resol el partit al segon temps

A la represa, Raul Marín ha tornat a avançar al Reus Deportiu gràcies a un penal transformat al minut 28 (4-3). I en una acció següent, Marín és expulsat amb la targeta blava. Jassel Oller, encarregat d'executar la falta directa, ha errat el seu llençament. El Reus havia de jugar més de dos minuts en inferioritat numèrica, però el Vic no ho ha pogut aprofitar.

El Reus Deportiu ha pogut respirar al minut 34, quan Joan Salvat s'ha fet amb un rebuig i ha marcat el cinquè gol i ha ampliat una mica les distàncies (5-3). La victòria semblava encarrilada i, per si hi havia algun dubte, al minut 37, Marc Torra ha estat murri i ha fet pujar un nou gol al marcador (6-3). I un minut després, Àlex Rodríguez també s'ha apuntat a la festa anotant el seu gol (7-3).

L'entrenador Jordi Garcia, en veure que el partit estava coll avall, ha fet entrar en la rotació el jove Per Tella. Al minut 41, Marín ha marcat un gran gol que sentenciava l'encontre (8-3). I després d'un temps mort, el segon porter del Reus Deportiu, Juanjo Matilla, ha gaudit dels darrers vuit minuts de partit. També ha tingut ocasió de jugar Ferran Jiménez, que ha ha estat a pista els darrers minuts.

El pitxixi de l'OK Lliga, Raul Marín, seguia ampliant el seu compte particular i, al minut 45, establia el 9 a 3 definitiu. I Pol Manrubia, als últims segons, ha maquillat el marcador per part del Vic (9-4).

Comiat a Marc Torra

Victòria que deixa al Reus Deportiu provisionalment a un sol punt del Liceo, que diumenge jugarà contra el Lleida. El públic ha acomiadat amb un fort aplaudiment pel jugador Marc Torra, després de dos anys defensant la samarreta del Reus Deportiu.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (9): Càndid Ballart, Pere Tella, Joan Salvat, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raúl Marín, Ferran Giménez, Álex Rodríguez i Juanjo Matilla.

Club Patí Vic (4): Guillem Raurell, Josep M. Ordeig, Borja López, Jassel Oller, Albert Grau, Jordi Urbano, Arnau Saladrigues, Carles Sánchez, Pol Manrubia i Ernest Burgaya.

Gols:
Primera part: 1-0, Raul Marín (5'); 2-0, Marc Torra (6'); 2-1, Albert Grau (6'); 2-2, Mia Ordeig (14'); 3-2, Romà Bancells (16'); 3-3, Albert Grau (17').
Segona part: 4-3, Raul Marín (p) (28'); 5-3, Joan Salvat (34'); 6-3, Marc Torra (37'); 7-3, Àlex Rodríguez (38'); 8-3, Raul Marín (41'); 9-3, Raul Marín (45'); 9-4, Pol Manrubia (49')

T.Blava: Raul Marín

Faltes: Reus Deportiu 3 / CP Vic 8

Àrbitres: Alberto Veiga i Rubén Fernández

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: