Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acull el 15è Campionat Internacional de Futbol per policies

L'International Police Association (IPA), la qual compta amb 1000 socis policies a la demarcació i més de 400.000 a tot el món, organitza el torneig esportiu

Imatge d'arxiu del Campionat Internacional de Futbol per policies Imatge d'arxiu del Campionat Internacional de Futbol per policies IPA TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 20:13

Vila-seca ha acollit, del 17 al 19 de maig, el torneig organitzat per IPA província de Tarragona i que reunirà a 16 equips amb 230 participants, tant nacionals com internacionals, fins hi tot s’hi troba entre ells un representant de la Policia Montada del Canadà. Es tracta d'un torneig organitzat per l'Agrupació de la província de Tarragona de l'International Police Association (IPA), la qual compta amb 1000 socis policies a la nostra demarcació i més de 400.000 a tot el món.

El dijous passat, 17 de maig, a les 18:30h hores, es va dur a terme al Passeig de la Pineda, "Parc del Pinar de Perruquet" (davant del Passeig Pau Casals 103) una exposició de vehicles de policia. Cal destacar que cada equip participant en la cerimònia inaugural va presentar dos policies uniformats, que desfilaran amb les banderes dels seus països i Comunitats Autònomes. Després de la benvinguda per part de les autoritats, va tancar l’acte l'alumne del Conservatori de Música de Vila-seca, Xavier Amoros, talent al piano que amb 17 anys va guanyar el 2017 un concurs de prestigi musical, el premi Granados 150 anys, que va oferir un breu concert com a aportació cultural a aquest esdeveniment.

El divendres 18 de maig, a l'Estadi Municipal de Vila-seca, des de les 9h fins les 16h hores, es va jugar la fase classificatòria i el dissabte 19, des de les 9h a les 14h hores la fase final. Aprofitant la gran afluència de participants vinguts de diferents punts, en les mateixes Instal·lacions, aquest dissabte 19, s'ha celebrat una trobada de col·leccionisme policial, en què hi han assistit expositors vinguts fins i tot des del País Basc.

A la nit, es durà a terme un sopar de cloenda del Campionat, amb el lliurament de trofeus a tots els equips així com els reconeixements especials als jugadors més destacats i col·laboradors d'aquesta edició. Cal remarcar que el torneig és íntegrament policial, ja que des del speaker, passant pels àrbitres, i els propis jugadors, tots són policies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: