L'èpica es vesteix de grana

El Nástic remunta un partit perdut al descans, i s'imposa a la Cultural Leonesa (5-3), amb una magnífica segona meitat on van caure tots els gols locals

Imatge d'una acció del partit disputat aquest dissabte al Nou Estadi entre Nàstic i Cultural Leonesa Imatge d'una acció del partit disputat aquest dissabte al Nou Estadi entre Nàstic i Cultural Leonesa CyD LEONESA
Esports Marc Molina
Dissabte, 19 Mai 2018 18:00

Pas de gegant cap a la salvació. Si més no, després d'una primera meitat nefasta, en la qual els granes van marxar 0-2 als vestidors, la victòria ha caigut com aigua beneïda sobre el Nou Estadi.

Malgrat els intents a l'inici del matx, van ser els castellans qui van colpejar primer, amb una cabalgada d'Antonio Martínez que va acabar afusellant Dimitriwvski fins l'àrea. Deu minuts més tard, va ser Buendia qui ficava terra de per mig amb el segon gol, i deixava al Nástic contra les cordes de la Segona B.

A la represa, els granes van sortir a per totes conscients de que la salvació passava per una reacció en 45 minuts. I abans de complir-ne els primers deu, Álvaro Vázquez retallava distàncies i esperonava els 9.000 aficionats presents al Nou Estadi. Dos minuts més tard, Manu Barreiro feia l'empat, i al 72' i 75', Uche i Barreiro, de nou, posaven el 4-2. Dumitru feia el cinquè al 83', i al darrer minut de partit Señe posava el 5-3 definitiu, que donava la victòria als tarragonins, però que iguala el gol average entre tots dos equips a falta de només dues jornades pel final.