Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nou Estadi s'omplirà per assistir al duel decisiu entre Nàstic i Cultural Leonesa

Ja només queden poc més de 700 entrades per al Nàstic – CyD Leonesa

El Nou Estadi presentarà un bon aspecte El Nou Estadi presentarà un bon aspecte CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Mai 2018 08:36

A menys de 48 hores perquè es jugui al Nou Estadi l’important partit davant la Cultural y Deportiva Leonesa, queden poc més de 700 entrades disponibles, segons fots del club. La promoció pels socis que poden aconseguir dues entrades de regal i la venda anticipada han fet que només quedin 320 entrades de Preferent, 223 de Gol Nord i 210 de Gol Sud. Les entrades de Tribuna estan esgotades.

El club ofereix a tots els socis la possibilitat de retirar gratuïtament dues entrades de la zona del camp on estiguin abonats fins esgotar les entrades disponibles. Els socis de Tribuna que no hagin recollit les seves dues entrades, tindran l’opció de triar entre Preferent, Gol Nord o Gol Sud. Per fer-ho poden passar per les oficines de la SAE aquest divendres de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores o dissabte a partir de les 14 hores, dues hores abans de l’inici del partit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: