Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla es queda fora del play-off d'ascens

La Pobla no va poder igualar un gol de l'Espanyol B al primer minut (1-0) i el Terrassa en va tenir prou amb un empat per entrar al play-off

El CF Pobla de Mafumet ha estat a un pas de disputar el play-off d'ascens a la Segona Divisió B El CF Pobla de Mafumet ha estat a un pas de disputar el play-off d'ascens a la Segona Divisió B CF POBLA DE MAFUMET
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Mai 2018 08:18

Jornada trista per a tot l’equip, afició i pobletans i pobletanes que esperaven que avui fos un dia que marqués història al Club i que els homes de Pavón tornessin a casa amb l’objectiu de jugar el play-off d’ascens a la Segona Divisió B. Finalment, la derrota al camp de l'Espanyol B combinada amb l'empat del Terrassa a Castelldefels ha impedit el somni del filial del Nàstic.

El gol de Víctor Gómez al primer minut ha desmuntat una Pobla que estava més que preparada i conscienciada per guanyar a un potent Espanyol B; però tot l’equip ha quedat desmuntat, descol·locat i sense saber molt bé per on anar. Durant la primera part, els blanc i blaus han dominat clarament i tot i se liders de grup ja fa moltes setmanes, han desplegat tota l’energia del món i han sortit a guanyar. La Pobla no arribava a la porteria rival i no creava jugades de perill, mentre l’Espanyol B no deixava de buscar el segon gol.

Però a la segona part ha sortit al terreny de joc una Pobla carregada d’idees, de bon futbol, de talent, d’energia i ha deixat a l’Espanyol sense paraules. Tot l’equip ha demostrat que està on està per alguna cosa i que si el filial del Nàstic ocupava la quarta plaça a la classificació era perquè juga bé. Els jugadors s’han desgastat, s’han deixat la pell, han corregut com ningú, han xutat descaradament però no ha hagut sort i la veritat és que es mereixien el gol de l’empat i el que els hagués portat a classificar-se pel play-off.

Quan el col·legiat Robas Bondia ha xiulat el final del partit, la imatge a la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque era desoladora. Els jugadors de La Pobla no podien deixar de plorar, de mostrar la seva impotència i de sentir una immensa tristesa, però han demostrat ser una pinya difícil de superar i guanyar; un equip jove carregat de ganes de fer bon futbol i amb un brillant futur per davant.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol B (1): Edu Frias, pipa, Pedrosa, Iago (Genís 51′), Lluís, Pol Lozano, Víctor, Àlex López, Joselu (Doncel 56′), Max (Jordan 76′) i Puado.

CF Pobla de Mafumet (0): Perales, Pol (Joel 86′), Dani Hernández (Ivan De Nova 36′), Salva, Roger Figueras, Adri, Pol Blay, Èric Vilanova (Rayco 72′), Moha, Brugui i Pol Ballesteros.

Àrbitre

Héctor Robas Bondia (Delegació Baix Llobregat)

Gols:

Víctor Gómez (1′)

Targetes:

Iago (35′)

Moha (42′) i Adri (85′)

Partit corresponent a la jornada 38 del Grup V de la Tercera Divisió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: