L'Ascó s'imposa al Reus B en el derbi provincial

El filial roig-i-negre no va poder remuntar els dos gols de l'equip ebrenc al primer temps (1-2)

Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Reus B Cambrils i l'Ascó Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Reus B Cambrils i l'Ascó CF REUS
Dilluns, 23 abril 2018 08:06

El CF Reus B Cambrils ha perdut (1-2) contra el Futbol Club Ascó en un partit on els visitants han marxat al descans amb dos gols a favor a l'electrònic. Els roig-i-negres han reaccionat a la segona part però no han pogut restablir l'empat al marcador. Els homes d'Albert Company se situen a la catorzena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 45 punts.

El duel entre el filial del CF Reus i el FC Ascó ha començat amb molta igualtat sobre el terreny de joc. Al minut 10' Adri Arjona ha cedit la pilota a Jordi Oribe i el futbolista roig-i-negre ha estat a punt de conectar la pilota davant el porter rival. Poc a poc, els visitants han anat gaudint de més ocasions fent treballar de valent a Chechu Grana. Poc abans del descans, al 38' ha arribat el primer gol visitant. Cheikh ha avançat al FC Ascó i al 42' Enric Bernat ha ampliat distàncies posant el 0-2 a l'electrònic.

A la segona part, el CF Reus B Cambrils ha reaccionat tot gaudint de la possessió de la pilota i més ocasions. Al 55' Marcel Messeger ha provat un xut des de la frontal de l'àrea que ha sortit fregant el pal i poc després Roger Ametllé ha rematat de cap una centrada des de la banda dreta. El davanter roig-i-negre, que ha entrat al descans, ha estat molt actiu i ha portat de corcoll a la defensa visitant. De fet, el futbolista reusenc ha estat l'encarregat de retallar diferències quan al 76' ha anotat l'1-2. En els minuts finals, el conjunt d'Albert Company s'ha bolcat completament a l'atac però no ha aconseguit el gol de l'empat.

Amb aquesta derrota, el CF Reus B Cambrils se situa a la catorzena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 45 punts. El duel davant el FC Ascó ha comptat amb la presència del tècnic del primer equip, Aritz López Garai, i el segon entrenador, Xavi Bartolo, per tal de seguir de ben aprop el progrés dels joves futbolistes roig-i-negres. El proper partit del filial tindrà lloc el proper diumenge 29 d'abril a les 17.00 hores al camp del E.C. Granollers, un rival directe en la zona baixa de la classificació.