El Reus Deportiu segueix l'estela del Liceo

El Reus Deportiu s'imposa per 3 a 5 a la pista del Girona en un partit que ha deixat encarrilat a la primera part

Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu celebrant una victòria Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu celebrant una victòria CEDIDA
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 21 abril 2018 20:27

La victòria dels homes de Jordi Garcia aquesta tarda a Girona permet al Reus Deportiu seguir molt de prop al Liceo, el segon classificat de l'OK Lliga. Al minut 5, Romà Bancells ha inaugurat el marcador (0-1). L'àrbitre ha mostrat al minut 9 la primera targeta blava del partit al jugador del Girona Manel Garcia, que no seria la última ja que el col·legiat ha posat el llistó molt baix a l'hora de mostrar aquestes amonestacions. Raul Marín ha estat l'encarregat de transformar la corresponent falta directa i ampliar l'avantatge (0-2).

Al minut 13, segona targeta blava que veu el jugador Manel Garcia i, també, per segon cop consecutiu, Marín torna a marcar la falta directa (0-3). El partit estava encarrilat i Àlex Rodríguez s'ha encarregat de sentenciar-lo amb el quart gol, al minut 14 (0-4). Així s'arribaba al descans.

El Reus acaba donant opcions al Girona

A la segona part, el Girona ha apretat més i ha aconseguit escurçar distàncies. Oriol Garcia ha marcat al minut 36 (1-4) el gol que iniciava el camí de la retallada. Al minut 43, nova targeta blava, en aquest cas pel jugador roig-i-negre Àlex Rodríguez, però els gironins no han aprofitat la falta directa gràcies a l'aturada de Càndid Ballart.

Al minut 47, el Girona comet la seva desena falta i Marín, en aquesta ocasió, no ha pogut enganyar al porter local. En la jugada següent, Borja Ramos ha fet pujar el 2 a 4 al marcador i, ell mateix, al 50', ha aconseguit un gol que ha donat emoció al partit en els últims segons (3-4). En l'última acció atacant del Girona -que ha arriscat substituint el porter pel cinquè jugador- ha estat quan el Reus Deportiu ha robat la bola que ha aprofitat Raul Marín per marcar a plaer l'últim gol del matx (3-5).

Gràcies a aquesta victòria a domicili, el Reus Deportiu es planta amb 48 punts, a un sol punt del Liceo, segon classificat, que diumenge rep l'Alcoi.