Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cursa ‘Herois per l’Alzheimer’ s'estrenarà amb 1.600 participants

La primera edició de la Cursa Grup Oliva que es disputarà diumenge a Reus recpatarà 15.073 euros

Presentació de la primera edició de la Cursa Grup Oliva ‘Herois per l’Alzheimer’ de Reus Presentació de la primera edició de la Cursa Grup Oliva ‘Herois per l’Alzheimer’ de Reus CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 15:15

La Cursa Grup Oliva ‘Herois per l’Alzheimer’ tindrà lloc aquest diumenge 22 d’abril, a les 11:00 hores, a la Plaça de l’Univers de Reus. La primera edició d’aquesta prova de 5 km tanca inscripcions amb 1.600 participant i amb una recaptació de 15.073 euros que aniran destinats íntegrament a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp.

Aquestes últimes setmanes, els participants han pogut realitzar una inscripció solidària per a fer la prova corrent o caminant. Per altra banda, les persones que no podien assistir o no podien fer la cursa han pogut col·laborar amb la causa amb la compra del ‘Dorsal 0’ per 5 euros. A banda de la cursa popular i la caminada, es comptarà amb un gran nombre d’activitats per a tots els assistents. Vora les 13 h, hi haurà una masterclass de zumba gratuïta a càrrec dels monitors del Reus Deportiu. A partir de les 13.30h, hi haurà un espectacle de teatre per als més petits i, per als adults, un vermut electrònic amb música en directe i la possibilitat de degustar vermut Miró. Al voltant de les 13.45h, es faran diferents sortejos entre els participants, és a dir, entre els corredors i totes les persones que hagin fet una aportació al Dorsal 0. Els premis als quals optaran són: caps de setmana a Port Aventura i 4 dorsals per a la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils.

Els inscrits podran recollir el seu dorsal personalitzat i els diferents obsequis (gim-sac, 2x1 Port Aventura, accés al sorteig, samarreta tècnica, aigua, beguda isotònica i tiquet vermut gratuït) el proper dissabte 21 d’abril, entre les 16 i les 20 h, a la plaça de l’Univers de Reus. També ho podran fer el mateix diumenge 22 d’abril, entre les 09:00 i les 10.40h, al mateix lloc de la cursa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: