Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els escolars de Vila-seca celebraran els 'Mini Jocs Mediterranis'

Un total de 300 alumnes de primària practicaran les disciplines menys populars

La mascota Tarracvus acompanyarà els escolars de Vila-seca als 'Mini Jocs Mediterranis' La mascota Tarracvus acompanyarà els escolars de Vila-seca als 'Mini Jocs Mediterranis' CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 18 abril 2018 18:54

Aquest dijous 19 d'abril, els alumnes de tercer de primària de les escoles de Vila-seca participaran als 'Mini Jocs Mediterranis', que tindran lloc a l’Estadi Municipal.

Un total de 300 alumnes compartiran una estona d’aprenentatge, esport i gaudi entre professors, alumnes de diverses escoles i les entitats esportives implicades, amb l’objectiu que practiquin algunes de les disciplines no tan conegudes dels Jocs Mediterranis. Aquestes disciplines són el tir amb arc, la petanca, l’esgrima, el tennis, l’hoquei, el llançament de javelina i el salt de llargada.

El programa, que s’iniciarà a les 9.30 h, inclou la pràctica d’aquests esports, l’esmorzar a les 11h, una sessió de fotografies amb la mascota Tarracvs, el dinar a partir de les 13h, i activitats lúdiques i ball per a cloure la jornada, a les 16.00 h.

Els Mini Jocs Mediterranis estan organitzats per les regidories d’Esport i Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: