El Nàstic cau per la mínima al Carlos Tartiere

Una errada defensiva acaba amb un gol de l'Oviedo al minut 36 que condemna al Nàstic, tot i fer un partit correcte (1-0)

Imatge del partit entre el Real Oviedo i el Nàstic de Tarragona, al Carlos Tartiere Imatge del partit entre el Real Oviedo i el Nàstic de Tarragona, al Carlos Tartiere EL COMERCIO
Diumenge, 15 abril 2018 20:05

El Nàstic volia continuar la bona ratxa avui al Carlos Tartiere, després d'aconseguir dues victòries seguides al Nou Estadi. Tot i que els homes de Nano Rivas han fet un partit correcte, han pagat molt car una errada defensiva que ha provocat el gol de l'Oviedo, que ha acabat sent definitiu.

L'Oviedo ha provocat el primer ensurt sobre la porteria del Nàstic, al minut 13, amb una falta molt ben picada per Saúl Berjón des de la frontal de l'àrea gran, però Dimitrievski l'ha bolcat amb molta seguretat. Al minut 15, ha arribat la resposta grana. Sergio Tejera ha servit una falta a la perfecció des del centre del camp que ha rematat de primeres Mikel Mesa a l'interior de l'àrea, però la pilota l'ha rebutjat el porter de l'equip asturià.

Després, el partit ha entrat en una fase amb moltes impresicions. L'Oviedo seguia construint accions atacants, però el Nàstic estava molt ben posicionat al camp i li dificultava molt la penetració. Però al minut 35, una errada defensiva dels tarragonins ha donat pas a una bona combinació per la banda esquerra entre Touché i Saúl, l'ha finalitzat aquest amb un xut creuat que ha avançat els locals en el marcador (1-0).

El Nàstic ha reaccionat amb personalitat després del gol i ha avançat línies, i amb les sensacions que el partit es podria remuntar s'ha arribat al descans.

A la segona part, l'equip de Nano Rivas necessitava fer un pas endavant si volia treure alguna cosa de profit de la seva visita al Carlos Tartiere, però li costava crear situacions clares de gol. La més clara no ha arribat fins al minut 69, quan una falta perillosa l'ha rebutjada la defensa de l'Oviedo després d'una doble rematada del Nàstic.

Als últims minuts de partit, els tarragonins s'han bolcat sobre l'àrea rival. I això ho ha aprofitat l'Oviedo, per generar algun contracop. El jugador Fabbrini ha engaltat un xut des de mitja distància al minut 84 que ha fet volar el porter macedoni del Nàstic per evitar el segon gol.

En aquesta segona part, hi ha hagut més tensió al terreny de joc i l'àrbitre ha mostrat diverses targetes, que encara han caldejat més l'ambient. De fet, el jugador grana Arzo ha estat expulsat al minut 89, després de veure la segona targeta. El Nàstic ha hagut d'afrontar els últims cinc minuts del temps de descompte amb deu homes.

Finalment, tot i fer un partit correcte, especialment la segona part, el Nàstic ha sortit derrotat del Carlos Tartiere i ha pagat massa car una errada defensiva que ha provocat la jugada del gol asturià.

El Nàstic se situa setzè classificat, amb 42 punts, cinc per sobre de les places de descens, que marca provisionalment el Barça B que tancara la jornada demà al camp del Huesca.