El Vendrell empata a la pista del Vic

Un gol d'Eloi Mitjans al minut 49 va donar l'empat als vendrellencs (3-3)

Imatge del partit disputat ahir entre el CP Vic i el CE Vendrell Imatge del partit disputat ahir entre el CP Vic i el CE Vendrell CEDIDA
Diumenge, 15 abril 2018 18:32

El CE Vendrell va empatar 3 a 3 a la pista del Vic en el partit corresponent a la jornada 24 de l'OK Lliga i se situa en la novena posició de la classificació.

Els partits entre el Vendrell i el Vic sempre tenen un punt d'emoció i el d'aquesta jornada no ha estat una excepció. Els vigatans van inaugurar el marcador amb un gol de Borja López, al miut 15, i amb l'1 a 1 es va arribar al descans. Ja a la segona part, Jordi Ferrer li va donar la volta al marcador amb dos gols, un al minut 31 i l'altre al minut 37. Però Borja López va tornar a empatar el partit al minut 38. Al minut 47, el mateix Borja López va transformar una falta directa, fent el seu hat trick particular, que tornava l'avantatge d'un gol al Vic. I a 35 segons per al final, Eloi Mitjans va aconseguir fer el 3 a 3, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

El proper diumenge 22 d'abril, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll (Calafell), el CE Vendrell rebrà la visita del Lleida per disputar la jornada 25 de l'OK Lliga. Es fa una crida a l'afició per anar al pavelló a animar l'equip i ajudar-lo a aconseguir una victòria important de cara a la classificació de poder jugar la Copa CERS la propera temporada.

Fitxa tècnica

CP Vic (3): Ernest Burgalla (p), Mia Ordeig, Borja López, Jassel Oller i Tirso Gómez - cinc inicial –, Albert Grau, Jordi Urbano, Arnau Saladrigues, Albert Clos i Guillem Raurell (p).

CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Iker Casado, Eloi Mitjans i Roger Rocasalbas - cinc inicial –, Edu Fernández, Marc Navarro, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Gols
1-0 (15') Borja López; 1-1 (31') Jordi Ferrer; 1-2 (37') Jordi Ferrer; 2-2 (38') Borja López; 3-2 (47') Borja López, de falta directa, i 3-3 (49') Eloi Mitjans.

Àrbitres: Gómez i Navales.

Targetes: blava a Albert Grau (29') i vermella a Gil Serrabassa, del cos tècnic del CP Vic (49').