Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sergio Trueba guanya a la Canonja el Trofeu 15 d’abril de la Copa Espanya júnior de ciclisme

Uns 150 ciclistes van participar dissabte a la prova de la Canonja

Podi de la quarta edició del Trofeu 15 d’Abril de ciclisme de la Canonja Podi de la quarta edició del Trofeu 15 d’Abril de ciclisme de la Canonja CLUB CICLISTA LA CANONJA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 15 abril 2018 12:33

El càntabre Sergio Trueba, de l’equip Aseguras-Produque, s’ha proclamat vencedor de la quarta edició del Trofeu 15 d’Abril de ciclisme, segona prova puntuable per la Copa Espanya júnior Cofidis organitzada pel Club Ciclista La Canonja. El guanyador s’ha imposat a l'sprint a la mateixa línea d’arribada, per davant de Carlos Rodríguez (Polartec-Kometa) i José González (Turismo Villanúa), que l’han acompanyat al podi després de culminar els 111 quilòmetres de recorregut de la prova.

Tot i l’arribada massiva la cursa ha estat força animada. Quan només s’havien disputat 14 quilòmetres Pablo Diez (Ecotisa-Goerna) ha protagonitzat la primera escapada de la jornada i ha arribat a disposar de mig minut d’aventatge, però tot just quan estava a punt de coronar el coll de Batalla ha estat neutralitzat.

L’aventura del dia ha portat el nom de Joseba Etxebarria (Intersport Irabia), que ha aprofitat l’spint especial d’Alforja per fugar-se del pilot. Ha arribat a tenir poc més de dos minuts sobre el gran grup, seguit a un minut de David Manrique (Recambios Callejo). Etxebarria fins i tot ha coronat en solitari el coll del Portell, de 1ª categoria.
Tot i això un i altre han estat absorbits als darrers quilòmetres, quan tots els equips s’han preparat a fons per l’sprint que ha tingut en Sergio Trueba l’home més ràpid. El segon classificat, Carlos Rodríguez, és ara el nou líder de la Copa Espanya, arrebatant-li el maillot groc a Alex Martín que havia estat el guanyador de la primera cita, el Memorial Juan Bautista Llorens, tot just per davant d’ell.

Aquest Trofeu 15 d’Abril de ciclisme ha transcorregut per La Canonja, Constantí, El Morell, Vilallonga del Camp, La Selva del Camp Coll de La Batalla, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Les Borges del Camp, Alforja Coll del Portell, La Musara, Coll de La Musara, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Reus i altre cop La Canonja.

Els principals ports de muntanya de la cursa han estat el Coll de la Batalla (de 3ª categoria, 460 metres d’alçada), al quilòmetre 36.2 del recorregut; el Coll del Portell (1ª cat., 956 m.), al km. 69.9 i el Coll de la Mussara (4ª cat., – 973 m.), al km.78.8. Dins el traçat hi havia també dos esprints especials ubicats a Vilallonga del Camp (km. 22,7) i a Alforja (km. 58,4).

Han competit 150 ciclistes dels equips Polartec-Kometa, Natació Vic, Tot-Net Terrassa, Bathco, Castillo de Onda, Ulbsports-Ginestar, MMR Academy, Arte en Transfer, Valverde Team, Ale-Respetad, Salchi-Iberauto, Infinobras-Merckx, Academia Moreno-Cataldo, Recambios Callejo, Txirringan, Banco Santander, Intersport Irabia, Aseguras Produque, Ofertbikes, Cartagena Esetec, Ecotisa Goerna, Sanse-Rotor, Fenavin, Turismo Villanua, Trek-Quadis, Translujan Mollet y Gimenez Ganga-Primoti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: