Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades es calça les botes per la Kalenji Trailseries21k

La cursa d’aquest diumenge s’emmarca dins l’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada

La Kalenji Trailseries21k forma part de l’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada (a la imatge) La Kalenji Trailseries21k forma part de l’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada (a la imatge) JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 13 abril 2018 17:13

Prades serà la seu aquest diumenge 15 d'abril al matí de l’estrena de les Kalenji Trailseries21k, un circuit de sis curses de muntanya de mitja marató a la demarcació de Tarragona que pren el relleu a l’antic Circuit TrailSeries Costa Daurada. Aquesta primera cita de les Kalenji Trailseries21k forma part de l’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), que tindrà lloc en el mateix escenari el cap de setmana següent, el 21 i 22 d’abril.

La prova reina arriba a la seva setena edició i ho fa ampliant el recorregut en 17km fins arribar als 107,4 i 4.600m de desnivell positiu. Tal augment és per assegurar els 5 punts de qualificació ITRA (International Trail Running Association) i, a efectes pràctics damunt el traçat, impliquen un bucle inicial de 15km al voltant de Prades i, posteriorment, el pas per la Roca Corbatera, punt més alt de la Serra de Montsant i de la comarca del Priorat.

A banda de la mitja marató, també hi haurà recorreguts de 12 i 5 kilòmetres. El traçat de 12km és puntuable pel Circuit TGN Nord; mentre que el de 5km, denominat Camping Prades StartTrail, està pensat per iniciació i per fer en família. El mateix 21 d’abril hi ha la opció de realitzar dues altres curses: la Long Trail (76,5km i 3.350m+) i la HalfTrail (47,8km i 2.413m+).

A més, com a exemple del treball conjunt amb l’administració i de respecte a la biodiversitat, enguany, per motius de nidificació d’aus protegides prop de l’itinerari, s’han modificat lleugerament tres punts de la cursa.

El certamen és organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca amb la producció tècnica de Naturetime i compta amb la col·laboració dels ajuntament de Prades, Cornudella de Montsant, Vilaplana, Albiol, Alcover, Mont-ral i Capafonts. Més de 300 corredors ja estan apuntats i les inscripcions romanen obertes a la pàgina web www.naturetime.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: