Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una vintena d'equips de Catalunya participen en el primer torneig de futbol femení del Vendrell

La Unió Esportiva Tancat organitza el I Torneig Femení #Orgullosa

Un total de 21 equips han jugat aquest cap de setmana el I Torneig Femení #Orgullosa, organitzat per la UE Tancat Un total de 21 equips han jugat aquest cap de setmana el I Torneig Femení #Orgullosa, organitzat per la UE Tancat FCF
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 01 abril 2018 12:17

Un total de 21 equips d’arreu de Catalunya han participat en el torneig, que ha comprés des de categories benjamí a infantil. El torneig, tot i la pluja, es va poder seguir ahir per una graderia plena a vessar, en una jornada que ha permés seguir potenciant i posant en valor l’aposta de la Federació Catalana de Furbol (FCF) pel futbol femení de la mà de la campanya #orgullosa.

Cal destacar l’esportivitat al llarg de tots els partits, així com el suport i l’emoció viscuda per part de les aficions de les diferents participants, que no han parat d’animar en tota la jornada, que s’ha finalitzat amb l’entrega de trofeus a càrrec de la representació federativa i del president de la UE Tancat, José Luis Teruel.

Les vencedores del torneig han estat en Benjamí/Aleví les jugadores del Vilafranca F.C. i del C.E. Sabadell (doble grup) i les components del CF Reus Deportiu en categoria Aleví/Infantil.

El secretari de la junta directiva i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, acompanyat del subdelegat Rafael Pinedo, del delegat al Baix Penedès, Toni Cansino, del delegat de l’Alt Camp, Josep Anton i del responsable de seleccions a Tarragona, Joan Ferraté, també han assistit al 1er. Torneig #Orgullosa que s’ha portat a terme a iniciativa de l’UE Tancat del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: