Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls celebra una nova edició de la Cursa del Calçot

La Cursa del Calçot, que tindrà lloc diumenge al migdia des del Centre Esportiu El Fornàs, està oberta a tota la població major de 16 anys

Imatge d'arxiu de la Cursa del Calçot de Valls Imatge d'arxiu de la Cursa del Calçot de Valls FACVAC
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Març 2018 15:10

Aquest diumenge 25 de març, Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb el suport de Running Solutions. La cursa començarà a les 12h, des del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, tot i que els dorsals es podran recollir a partir de les 9h. L'entrega de premis tindrà lloc a les 13:30 hores a les pistes d'atletisme del Fornàs.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres que és una volta pels voltants del CEM El Fornàs, o el de 10 quilòmetres que són dues voltes (Descarregar recorregut). El recorregut del circuit i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç o també presencialment al CEM El Fornàs.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de cada categoria dels 10k i el 5K. També hi haurà premi al primer corredor local dels 10k i el 5K tant masculí com a femení.

Per més informació es pot consultar el web www.cursavalls.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: