Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant escalfa motors per a l'Eutichesbook

La prova motociclista no competitiva reunirà dissabte més de 300 participants, que recorreran les carreteres interiors de les muntanyes del territori

Aquest divendres, s'han fet les verificacions tècniques i administratives al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant Aquest divendres, s'han fet les verificacions tècniques i administratives al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 23 Març 2018 17:25

Tot està a punt a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant perquè s'hi celebri l'Eutichesbook 2018, un esdeveniment motociclista que aplegarà enguay més de 300 participants. Aquest divendres, els participants han fet les verificacions tècniques i administratives al pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant. Demà dissabte arrencarà aquesta prova no competitiva per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i les Muntanyes de Prades.

La sortida està prevista a les 7.15 h, davant de l'institut; i l'arribada, al mateix lloc, entre les 19 i les 23h. Per a més informació sobre l'esdeveniment organitzat conjuntament pel Club Esportiu Eutiches i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, cal accedir a aquest web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: