Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurat el complex esportiu de Campclar després d'una remodelació superior a 1,1 milions

Els esportistes dels Jocs Mediterranis s'entrenaran en aquesta instal·lació amb piscina coberta, que data del 1985

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació, Josep Poblet, i la regidora d'Esports, Elisa Vedrina, al complex esportiu de Campclar, davant d'un vitrall que dona a la piscina interior L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació, Josep Poblet, i la regidora d'Esports, Elisa Vedrina, al complex esportiu de Campclar, davant d'un vitrall que dona a la piscina interior NÚRIA TORRES / ACN
Esports ACN
Dimecres, 21 Març 2018 16:10

El complex esportiu de Campclar, amb pavelló i piscina coberta, ha estat remodelat per import d'1,1 milions d'euros. És una de les instal·lacions que s'han condicionat, amb finançament de la Diputació de Tarragona, per a la celebració dels Jocs Mediterranis, que tindran lloc del 22 de juny a l'1 de juliol. Els esportistes faran ús dels nous vestidors i de la piscina climatitzada per als seus entrenaments. Ara l'Ajuntament té la mirada posada en enllestir la piscina olímpica exterior -de 50 metres- que s'està construint annexa a aquest complex, dins de la denominada Anella Mediterrània. La instal·lació data del 1985 i ha estat sotmesa a una reforma integral dels espais de serveis i vestidors, a més d'un renovat gimnàs. Des de la seva reobertura, el 2 d'octubre passat, el recinte rep 1.200 usuaris diàriament. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que havia inaugurat aquest complex fa 33 anys enrere com a regidor d'Esports, i ho ha tornat a fer, ple d'"orgull", aquest dimecres com a batlle, ha confirmat que l'Anella, "immediatament" passats els Jocs, acollirà la Ciutat Esportiva del Nàstic -unes instal·lacions les obres de les quals aniran a càrrec del grup grana. "Estem fent història junts", ha declarat Ballesteros.

El complex de Campclar es va construir amb dos espais clarament diferenciats: la piscina i el pavelló. La reforma ha buscat potenciar l'espai residual que quedava entre els dos àmbits i treure'n el màxim partit com a pati central. Així, el complex, en el seu conjunt, ha guanyat en lluminària, a més d'estrenar una zona de sauna i bany de vapor, ampliar el gimnàs i reformar els vestidors, el vestíbul i el bar. En total s'han remodelat 1.591 metres quadrats de la planta baixa i 982 del primer pis.

"Hi ha un abans i un després en aquesta posada al dia", ha afirmat el president de la Diputació, Josep Poblet. La institució ha finançat aquesta reforma. Poblet ha recordat la forta injecció econòmica per part de la Diputació per acollir els Jocs Mediterranis. "Un esforç econòmic sense precedents de gairebé 40 milions d'euros, entre els 27 milions d'euros de la Tàrraco Arena Plaça i els 12 milions destinats als equipaments dels municipis que seran seus dels Jocs", ha declarat Poblet.

Tant Poblet com Ballesteros han destacat que inauguracions com la d'aquest complex esportiu de l'Anella Mediterrània ajuden a fer "girar full" i "oblidar" l'etapa d'incertesa que va "esquitxar" els Jocs, sobre si s'acabarien fent o no. "Hem passat de la fase de patir -per si teníem diners, per si ho faríem, etc.-, a la fase de lluir", ha afegit l'alcalde de Tarragona. "I lluir no vol dir 'fardar', sinó estar orgullós que els Jocs hagin estat excusa per millorar les nostres instal·lacions esportives".

"Ara el pas següent és seguir lluint les instal·lacions ja fetes i acabar les pendents, com la piscina olímpica i el pavelló, i com aquest esforç no és per deu dies, sinó per dues dècades; tenir les millors instal·lacions possibles i tenir objectius més enllà dels Jocs, és a dir, generar un pol d'atracció d'un turisme molt específic com és l'esportiu, que està creixent i té molt valor afegit; és un objectiu estratègic per al territori que assolirem amb aquestes instal·lacions", ha conclòs Ballesteros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: